anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, de cateva zile imi tot apare aceasta eroare când vreau sa deschid 2 programe(battlenet)etc, jocuri gen metin2, hearthstone :"The instruction at 0x68604954 referenced memory at 0x77a2d300.The memory could not be written".Ca si sistem de operare folosesc Windows 8.1.Am schimbat windowsul de cateva ori + am sters tot de pe hard, eroarea nu dispare.Pot deschide maxim 1 joc sau aplicatie.Sa raspunda doar cei care au cunostinte in domeniu, multumesc.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm... Cata memorie RAM ai? Si cam cat de vechi e PC-ul? Intreb asta pentru ca e posibil ca sa nu aiba drivere stabile pentru Windows 8.1 (pe care, in orice situatie, ar trebui sa il inlocuiesti cu Windows 10, e mult mai bun).

| zJack a răspuns (pentru anonim_4396):

Am 4GB ram, Intel core i3 de 1, 8 ghz....nu mai apare eroarea, dar daca deschid 2 programe/jocuri in acelasi timp aparea cerculetul de incarcare si dispare... daca intelegi ce zic.

| Matei_Alex_1994 a răspuns:

Am aceeasi eroare! ai reusit sa i dai de cap?

| zJack a răspuns (pentru Matei_Alex_1994):

Momentan nu, o sa bag Windows 7 zilele astea sa vedem daca se rezolva ceva... ceea ce nu cred.Am schimbat de 3-4 ori windowsul si tot asa face.