| alexa17 a întrebat:

de cateva zile ma suna cineva cu nr ascuns si imi vorbeste urat... stie cineva cum pot sa aflu numarul? va multumesc

7 răspunsuri:
| viktorxxx a răspuns:

Trinity are dreptate, iti spun din experienta, am fost si la politie si la Vodafone, am si abonament, minic, la mine a functionat asa: raspunzi si lasi telefonul undeva intr-un dulap, sub perna, etc, undeva unde sa nu se auda nimic si se lecuieste

| Liviu a răspuns:

Simplu
Cand raspunde
Injurate cu el
laughingce poti face?
eu imi doresc sa fiu injurat:X la telefon
Dar din pacate nu se gaseste cine si la miezu nopti
Tocmai ii iau rasa' la plimbare devil :X uhm...
Am avut prieteni din astia cu care ma injuram noaptea:X

| kiddutssa a răspuns:

Chiar daca ai abonament sau cartela nu se poate afla numarul de telefon care te apeleaza. Poti sa mergi la magazin Vodafone/Orange/cosmote. Nu ti se vor oferii aceste informatii pentru ca operatorii nu au acces la ele. In cazul in care merg la politie si sa zicem ca persoana care te suna te ameninta si te urmareste atunci printr-un ordin judecatoresc se poate afla numarul de telefon.altfel nu prea ai cum sa il aflii. Daca vrei insa sa scapi de apelurile respective incearca sa verifici in meniul telefonului daca la restrictionare apel poti sa setezi toate apelurile cu numar ascuns. Asta ar insemna ca pe viitor oricine incearca sa te apeleze cu nr ascuns va primi un mesaj gen "nu aveti acces la acest numar". Sporwinking

| RecycleBin a răspuns:

@moniii-ca sa poti face lucrul asta, trebuie sa ai telefonul pe abonament.deci daca nu e pe abonament, nu-i nici o sansa sa aflii cine te terorizeaza. da merita sa incercibig grinfunda?

| moniii_1083 a răspuns:

Singurul mod de a afla cine te suna este sa mergi la operatori. De exemplu: daca esti pe Orange, te duci la un magazin de-al lor si acolo iti explica ei ce trebuie sa faci si afli numarul [winking]

| Trinity a răspuns:

Nai cum sa afli numarul dar eu te sfatuiesc sa bagi telefonul pe silentios si sa nu-i mai raspunzi, ca atunci cand ii raspunzi ii dai apa la moara

| Tiesto a răspuns:

Este un mod prin care sal afli dar cere ordin judecatoresc sau mult banii se poate decoda numarul la operatori sau urmarirea apelantului de la politite...ca la americani...suna.raspunzi si localizeaza politia locul si numarul