Lul, unde bagi stick-ul?
sa nu imi spui in fata, ca, foarte probabil ca ai ramas fara stick
mie mi s-a intamplat, din cauze de fire connectate gresit
Ca idee, ce inseamna "lul"? Vine de la "lol"?
Este un lol fara amuzament, adica nu ma amuza pierderea lui
1. Click pe Start, apoi Run, tastezi: diskmgmt.msc
2. Scroll pana jos in fereastra de disk management.
3. Bagi stickul si astepti cu fereastra in focus. Daca nu apare nimic acolo, dai refresh. Daca apare un nou disc, dar nu vezi nimic nou in My Computer, inseamna ca stickul fie e cu probleme, fie trebuie formatat.
4. Daca nu a aparut nici un disk in fereastra de disk management, atunci: click pe start, apoi Run, tastezi devmgmt.msc
5. Te uiti in partea de jos, la liniile unde apare "USB" si vezi daca ceva e cu semnul exclamarii/intrebarii pe acolo, poate trebuie sa instalezi driveri
6. Daca totul pare in regula pe acolo, schimba portul USB. Daca nici asa nu apare, verifica acel stick in alt PC si alte stickuri in PC-ul tau
Vezi ce rezulta.
Se pare că e de la stick, am incercat cu altul și a mers. Pot face ceva să meargă? Am fișiere fișiere foarte importante pe el.
Pai, daca nu-l mai vede deloc, in nici un device, ma tem ca nu prea mai ai ce-i face. Poti incerca sa dai jos un CD bootabil de recovery (gen Hiren, sau Ultimate Boot CD) si sa boot-ezi cu el PC-ul, avand deja stickul bagat acolo, in speranta ca se initializeaza in acel sistem de operare portabil. Te mai poti uita si in BIOS, faci un reset cu stickul bagat si vezi daca ti-l afiseaza in lista de discuri, pe la meniul de boot selection, pe acolo. Daca apare, ar mai fi sanse, dar altfel e...pa. Ma rog, se mai pot face chestii low level, dar prea complicat, nu cred ca merita banii si efortul.
Pai baga alt stick sa vezi daca functioneala ala. Daca nici ala nu merge Inseamna ca e ceva de la pcul tau