Ca sa fie 8k fluid, trebuie sa ai și un display, dar mai ales un procesor potent, din punctul de vedere al performanței.
Randarea in 8k necesita procesarea a mai multor pixeli și trebuie mai multa putere de procesare.
Dacă îți merge pe 4k, crede-ma că nu ai de ce sa faci upgrade la 8K, pentru simplul motiv că 1.4k e suficient pentru urmărit conținut și 2.consumi mult mai mult internet.
Dacă ai ecran, dar nu ai specificațiile necesare, cu siguranță nu vei avea parte de o experiență 8k corectă. Dacă e să o luăm așa, și telefonul meu rulează 8k, dar este degeaba dacă merge greu și procesorul nu duce.
Pentru a rula 8k ai nevoie de un monitor bun, de preferat Smart TV și de o placă video potentă, seria 4000. Procesorul este irelevant. Intri pe site-ul producătorului plăcii video și la specificații trebuie să găsești printre altele și ce tip de format suportă.
Asta este si paradoxul lui Socrate, nu degeaba parintele filosofiei a afirmat "stiu ca nu stiu nimic", niciun dobitoc nu se va indoi vreodata de capacitatea lui intelectuala pentru ca el este dobitoc si limitat, prost si arogant!
ab23 întreabă: