anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce dupa ce deschid odata Mozilla Firefox il inchid iar aopi vreau sa-l redeschid im apare Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system?, pe scurt a 2 ora nu se mai deschide trebuie sa restartez calculatoru (degeaba il instalez si il reinstalez)

Răspuns Câştigător
| tedi90 a răspuns:

Fa asa:
Da ctrl+alt+del apoi du-te la task manager la process, daca gasesti acolo da pe mozila apoi stop process, ori du-te la applications si da la mozilla end task, dar cred ca prima va merge.
Succes.

3 răspunsuri:
| iulyan a răspuns:

Deoarece se inchide prea rapid si sunt unele chichite care nu se inchid in voia asteptarilor noastre.asa ca cel mai bun lucru este sa te duci la task manager si la procese sa depistezi Mozilla Firefox si dai "end process". daca persisita atunci data viitoare inainte sa-l inchizi du-te pe google si atunci inchidel. daca nici asa nu merge iti sugerez sa incerci internet explorer daca nu oricare alt browser

(eu folosesc mozilla si nu patesc asa cevathinking)

| °º•●-♫-aLЭxeL-♫-●•º° a răspuns:

Poi eu folosesc opera te sfatuiesc si pe tine e numarul unu la viteza si mi se intampla si mie doar pentru ca nu a avut timp sa se inchida lasa-l putin 1 minut este suficient chiar prea suficient.
fundita?:-ss

| Nicole_3441 a răspuns:

Buna!
Asta face si Firefoxul meu, dar habar n-am de ce.
Cand face acest lucru, apasa pe tastatura Ctrl+Alt+Delete si o sa apara un tabel mic, in care iti arata ce programe functioneaza pe moment, atunci selectezi Mozilla Firefox si dai clik pe End Process si Yes.
Succes.

nicolewinking