| countercs a întrebat:

De ce imi functioneaza calculatorul din ce in ce mai greu. ce pot sa ii fac?
Sistem:
Celeron(R) CPU 2. 8GHz
1.5GB RAM
Placa video nVidia GeForce5500 256mb
Hard 80Gb
Inainte imi mergea bine. si tot se ingreuna am instalat windowsuri. si xp sp 2, sp 3 tot aia e. si cand aprind calculatorul imi arata ca am 50 grade c. si daca vreau sa vorbesc pe skype ca dau un refresh sau ceva de abia merge nici GTA SAN ANDREAS nu ma ma pot juca tot se sacadeaza daca ma puteti ajuta va rog sa stiu ce sa cumpar sau ce sa fac. VA ROG AJUTATIMA!

4 răspunsuri:
| MitroKta a răspuns:

Ai activat update-urile la windows?
Ar fi una din cauzele "incetinirii".
Sau poate ai multe programe instalate. Sau ai luat virusi. Instaleaza-ti un antivirus mai bun, bitdefender sau kaspersky, sau norton.

| Kövér_Paul_1979 a răspuns:

Trebuie curatat pc-ul de praf si virusi

| countercs explică (pentru Kövér_Paul_1979):

Lam curatat de praf ieri si virusi nu are ca ieri am instalat windowsu si am bagat antivirus. dar tot la fel imi merge pc si cand intru pe un joc sa pe net si se incarca se aude ceva de la cooler un chitatit doar cand lucreaza. oare ce trebuie sa fac?

| Kövér_Paul_1979 a răspuns:

Ar mai fii o varianta, dar nu stiu daca iti convine, si anume sa intru la tine pe pc prin teamviewer.Insa nu iti pot garanta ca iti voi gasi din prima de ce nu iti merge cum trebuie pc-ul. Daca l-ai curatat de praf ai grija ca atit placile de ram cat si placa video sa fie bine infipte in slotul lor.Iar daca ai umblat si la CPU sa ai grija sa fie bine infipt in soclul lui.Alt lucru de verificat ar fi temperatura la hardisk si eventual o verificare a lui cu chkdsk(click dreapta pe hardisk, TOOLS, CHECK NOW)