In conditiile in care exista Whatsapp, Telegram, Signal, Skype, Viber, etc tu te chinui sa trimiti SMS-uri? Mai si vrei sa transformi minutele in SMS-uri? Mai ai si credit 0?
Ce vreau eu sa fac este verificarea pentru PI Network, care se face doar prin SMS.
O cartela cu credit in Eu si s-a rezolvat!
Nu. Pot trimite mesaje oricui, până și aplicația MyVodafone arată că am 1300 minute/SMS valabile.
Iar la minute internaționale zice că am 100.
Minute NAȚIONALE, oops!
Păi și legat de cele 100 minute internaționale?
Operatorii de telefonie mobila au pus pe site-urile oficiale liste cu prefixele care sunt exceptate de la incadrarea in oferta activa. Poti suna sau trimite sms pe acele numere numai din credit.
Asigura-te ca numarul la care ai incercat sa trimiti SMS nu face parte din acea lista cu exceptii.
Despre Belgia este vorba aici. Prefixul la care incerc să trimit mesaj este "003246", și apare pe lista prefixelor exceptate... Dacă am credit 0 ci doar activă o ofertă, înseamnă că nu pot trimite mesaj acolo?
Voce nene, voce
Exact. Prefixul exceptat poate fi apelat doar daca ai credit pe cartela. Tu ai zero credit si nu ai cum apela sau trimite mesaje. Oferta activa nu include prefixele exceptate. Incarca-ti cartela cu eurocredit, daca vrei neaparat sa contactezi acel numar.