| SATIR a întrebat:

De ce la unele poze de pe card cand vreau sa le bag in laptop nu mi le deschide? imi spune > "Windows Photo viewer can't open this picture because either photo viewer doesn't support this file format, or you don't have the latest updates to photo viewer. "
deci, daca fac acum 10 poze, merg decat 3-4-5, depinde... iar celelalte nu mi le deschide, imi spune ce am scris mai sus.
Help. funda cine ma ajuta...
P.S. inainte nu-mi facea asa, acum nu stiu ce s-a intamplat.

Răspuns Câştigător
| MaRyWssssss a răspuns:

Pozele sunt de vina sunt eronate au un defect sau nu sunt intregi.
de exemplu daca faci o poza cu un telefon si bagi repede telefonul pe pc nu o sa mearga poza pentru ca nu a prelucrato telefonul in formatul care trebuie. daca faci 10 poze si vrei sa le bagi repede in pc pc-ul o sa le ia pe primele caree au avu timp sa le prelucreze aparatul

| SATIR explică (pentru MaRyWssssss):

Aa, deci nu trebuie sa bag pozele imediat. trebuie sa le mai las, nu?

| MaRyWssssss a răspuns (pentru SATIR):

Pai da

6 răspunsuri:
| Public22 a răspuns:

Formatul in care sunt pozele nu le suporta laptopul. ia-ti format factory sa le transformi.

| SATIR explică (pentru Public22):

De unde il pot descarca
si cum se foloseste acest format factory?

| Public22 a răspuns (pentru SATIR):

Gasesti tutoriale, dar descarca-l. instaleaza-l si sigur o sa te descurci.

| alexSMK44 a răspuns:

Pozele sunt de vina sunt eronate au un defect sau nu sunt intregi.
de exemplu daca faci o poza cu un telefon si bagi repede telefonul pe pc nu o sa mearga poza pentru ca nu a prelucrato telefonul in formatul care trebuie. daca faci 10 poze si vrei sa le bagi repede in pc pc-ul o sa le ia pe primele caree au avu timp sa le prelucreze aparatul