Salut, am inteles exact ce problema ai, problema ii ca Facebook-ul ti-a restrictionat niste functii. Si eu am avut aceeasi problema cu un cont de Facebook ce l-am facut recent. Dupa logare nu aveam posibilitatea sa adaug la prieteni pe nimeni, nu-mi aparea nici o persoana. Dar s-a rezolvat dupa scurt timp, am incercat sa confirm contul pe o adresa de email.
Stiu ca pot asta dar vreau sa imi apara sugestii de prietenie cum este normal pe Facebook
Salut, am inteles exact ce problema ai, problema ii ca Facebook-ul ti-a restrictionat niste functii. Si eu am avut aceeasi problema cu un cont de Facebook ce l-am facut recent. Dupa logare nu aveam posibilitatea sa adaug la prieteni pe nimeni, nu-mi aparea nici o persoana. Dar s-a rezolvat dupa scurt timp, am incercat sa confirm contul pe o adresa de email.
Salut, contul tau de Facebook este facut recent? Incearca sa te deloghezi si sa te loghezi din nou si sa confirmi contul pe o adresa de mail
Contul are 6 ani vechime si am incercat de multe ori sa ma deloghez si n-a mers...
Anamaria_3702 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: