| SnYcK3rS a întrebat:

De ce tot mi se schimba ora la PC? Daca deschid PC'ul imi arata alta ora, nu cea reala. O reglez si dupa ce il deschid iar tot trebuie sa o schimb

Pe scurt, daca deschid PC'ul de 5 ori pe zi, de 5 ori trebuie sa reglez ceasul. De o luna de zile numai asa imi face. Nu stiu ce are, totul a inceput din senin. Am fusul orar GMT+2:00 Bucharest

Funda

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Schimba bateria.

| Jipa95 a răspuns:

Nu il mai scoate din priza, atunci cand nu mai utilizezi calculatorul, deoarece ti se descarca prea repede bateria de pe placa de baza care alimenteaza bios-ul, si de aici nu mai tine evidenta data/ora corect.

| SnYcK3rS explică (pentru Jipa95):

Nu il scot din priza, chiar daca nu il folosesc, tot in priza ramane. Despre ce baterie e vorba?

| Jipa95 a răspuns (pentru SnYcK3rS):

Despre aceasta baterie : https://www.google.ro/......ps?/search se descarca foarte repede, trebuie inlocuita cu una noua, si nu vei mai avea acea problema :)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Jipa95):

Daca il tine in priza nu are nimic.Chiar daca e la pamant bateria.Chestia eca nu sa instalat corect windows-ul, revine din nou la ora zonei unde e setata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori ai omis sa dai aplly dupa ce setezi ora, ori windows-ul nu e corect instalat. Incearca sa dai aplly dupa ce setezi ora apoi ok. Daca nici asa nu ramane setata, trebuie sa reinstalezi windows-ul corect.

| SnYcK3rS explică (pentru anonim_4396):

Am PC'ul de vreo 5-6 ani si niciodata nu am patit asa. Nici nu stiam de existenta acelei baterii. Mereu am dat Apply dupa ce am setat data si ora

| anonim_4396 a răspuns (pentru SnYcK3rS):

Probabil ai rezolvat, voiam sa-ti spun sa reinstalezi windows-ul corect.Da si PC-l are baterie.probabil ai acolo un led care palpaie.Aceea e bateria dar la majoritatea pc-urilor se duce.Palpaie pentru ca nu se mai poate incarca. Dar la tine, daca zici ca nu scoti pc-ul din priza, nu bateria e problema. Nici eu nu-l scot din priza, am bateria moarta si totusi imi pastreaza ora.

| Brebeanu_Cornel_1977 a răspuns:

Schimba acumulatorul de bios daca face tot asa reinstaleaza sistemul de operare