| lolez a întrebat:

De ceva timp ma chinui sa imi amintesc cum se numea un joc care il jucam acum ceva timp [ cativa ani buni] ...era un joc de strategie care pentru vremea aia, avea o grafica buna din ce imi amintesc. Jocul semana putin cu CivCity Rome. mai mult sau mai putin. ma refer ca era pe aceeasi structura ..erai pe o mapa.iar tu aveai un tab de unde puteai selecta sa construiesti absolut orice ..baza..sa pui soldati de tot felul, Zei ( toti zeii, erau acolo, chiar imi amintesc ca era si ceva gen Dumnezeu, era destul de tare ). Bine probabil ca asta era un mod creative, sau de distractie, si exista si un mod gen survival [ ca la minecraft ], dar nu imi amintesc asta. Sper sa ma puteti ajuta sa il gasesc... daca aveti macar vreo mica idee la ce ma refer, sau daca credeti ca, ce reiese din explicatia mea seamana cu un joc cunoscut de voi, nu ezitati sa imi spuneti si mie. Cel care ma ajuta sa il gasesc, sau chiar il stie, are funda. Mersi

3 răspunsuri:
| laurthelegend a răspuns:

Nu imi dau seama ce joc este cel care l-ai descris,dar pot sa-ti recomand niste jocuri de strategie:
-rome total war(vezi ca sunt mai multe versiuni si moduri la el,cauta pe youtube filmulete cu rome total war), trebuie sa il descarci
-grepolis(am jucat dar m-am plictisit de el, dar s-ar putea sa iti placa), il joci multiplayer online
-age of empires 1, 2 si 3, trebuie sa il descarci
Bafta! O sa-ti mai zic jocuri ca cele prezentate daca imi mai amintesc.
Fundita?

| bogdanrvd a răspuns:

Age of Mythology?

| lolez explică:

Niciunul nu e chiar ce cautam, dar multumesc. Momentan mai astept raspunsuri.