Exact boxa AKAI mi-am luat si eu. Am mizat pe faptul ca pe vremea mea (acum 40-50 de ani) produsele AKAI erau cele mai bune. M-am pacalit. Imi pare rau dar doar un elctronist ar putea face (daca) ceva. La urmatoarea achizitie voi incerca JBL.
Eu am luat akai pe baza unor recenzii, atat de pe site uri cat si din viata de zi cu zi, mi s-a parut buna, calitate-pret, mai ales ca e si cu microfon, calitate inalta a sunetului doar ca pana azi nu am avut probleme…
AKAI nu mai este ce a fost pe vremea noastră. Acum sunt doar niste clone.
M-am convins si eu. Vai si amar! Ce crezi de JBL?
Sincer nu am folosit boxa JBL. Am un coleg la munca si este multumit de ea. Mică dar se aude bine si il tine si bateria destul de mult.
Am vazut si eu multe review-uri bune. De aia m-am orientat catre ei. O sa vad. Multumesc!
Cu placere, Salontane! O seara placuta!
Multumesc, la fel!
Baterie descărcată sau o problemă cu potențiometrele/telecomanda. Reîncarcă boxa și încearcă din nou.
A stat la incarcat toata noaptea, nu cred ca asta e cauza, dar o sa o las la incarcat si o sa incerc mai tarziu
Poate nu primește destulă energie în timpul incarcarii. Din câte știu, acest model are și o intrare de 12v. O poți conecta eventual la mașină sau la o baterie de 12v externă și să vezi dacă asta este problema.