| cristycomf a întrebat:

Salut.De ceva vreme messengeru meu se face mut dupa ce dau restart si daca il reinstalez merge iar, dar daca dau restart iar se face mut.Si inca ceva am windows 7

Răspuns Câştigător
| badcommandorfilenamef1 a răspuns:

Salut! N-ar stica sa fii ceva mai explicit, totusi, tinand cont ca ai facut precizarea ca ai Windows 7, cred ca ai nevoie sa actualizezi driverii pentru placa de sunet. Cat despre reinstalarea messenger-ului, singur spui ca e inutila; mai util ar fi sa faci setarile de sunet, pentru microfon si difuzoare, de cate ori este nevoie, pana cand rezolvi problema cu driverii placii de sunet. Succes!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca windows 7 si-a facut update la driverele de sunet si alte, ar trebui sa-ti mearga, daca nu fa setarile pentru microfon si boxe alege exact microfonul ce-l ai si ar trebui sa mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o fata in poza de parca ai face laba

| arrriadna a răspuns:

Salut. Daca "mut"= ca nu poti avea parte de "voice call" stai linistit. E de la yahoo. De cateva saptamani imi tot afiseaza ceva cu "ne pare rau da' taiem linia".
Daca "mut" inseamna altceva precizeaza ce anume se intampla. Eu am win 7 cu ultimul yahoo si imi merge struna. Reinstalarile n-au cu ce sa te ajute, exceptand cazul in care nu "cureti" si registrii cu un program special, gen tune up.