Lol dota, cs go, poate ceva jocuri indy, e laptop totusi si e integrata nu poti sa ai asteptari mai mari de atat, portal 2, The Walking Dead telltale iar o sa-ti mearga ok, paladins 30-40 fps, skyrim pare ca merge ok fallout 3, mai cauta pe internet hd 4000 gaming. astea miau venit prin cap
Multumesc mult. Mai astept ceva pareri. Am cautat si pe net, dar am vrut sa fiu sigur. O sa incerc imediat toate jocurile sa vad cum imi merg.
Viteza de rotatie a ce anume e de 7200 rpm? Ca ssd de 9 ori x mai mare viteza, vezi ca spatiu ai putin, acel laptop nu-i pentru editare video sau foto nici pentru jocurii, e doar pentru home user atat
Nu nu nu... HD 4000?!?! In 2017?!? Am si eu un laptop cu i7 3300 (si ceva) si aceeasi placa HD4000 (din 2011 laptopul) si e un esec total ( Am facut mici modificari la laptop : avea pentium 2117u si am pus i7 in loc doar la 150 dolari, 8gb ram ca avea doar 4gb, si un ssd Samsung evo 750 500gb). Gta 5 daca dai pe butonul PLAY cu orice moduri si patchuri si preseturi si boost-uri iti da crash dupa 3 sec ce ai apasat pe PLAY nu te baga in joc scrie doar GTA V stopped working, paladins totul low (fara filmare) minim 3 FPS, Average 24, Max 42. LOL cele mai slabe setari cam 45 ( e chiar bine ), Minecraft pe low maxim fps cand te uiti pe cer 170 fps (fps-uri detectate cu F3), Nfs most wanted 2012 pe medium 30-40 fps, nfs rivals 20-30 fps pe low, CS:GO 30-50 Fps totul pe low, GTA 4 tot tot pe setarile minime 20-40fps... dati si tu seama cam cum se descurca al tau totusi poate o avea al meu o problema ca e vechi dar cam asa cred ca s-ar descurca si al tau
UnchiulRamiz întreabă: