| RuLLeR4D a întrebat:

Salut, de curand am inceput sa joc LoL (League Of Legends). Dar nu stiu cum sa joc. Am vazut la niste prietenii ca ei joaca foarte bine si sunt buni la joc. Vreau si eu sa invat. Daca puteti sa imi spuneti cateva chestii de baza sau ce vreti voi. Sa imi expicatii termenii din joc : gen "sustain" sau chestii din astea.

2 răspunsuri:
| Alexandr a răspuns:

Eu personal nu stiu..iti scriu in privat un prieten care te poate ajuta mai mult?

| stefanrokar a răspuns:

Pai man, sa spunem ca te bagi in joc cu un campion. Poti sa-i iei din shop cu bani virtuali(ip), dar si reali(rp). In joc, trebuie sa te bati cu ceilalti campioni, si sa omori minioni sa faci aur si xp. Daca bati un campion iti iei mai mult aur si xp. Cu aurul iti iei iteme care iti dau armura, atac, si altele. Cu cat omori mai multi campioni, cu atat mai fedat devii(fedat=op). Scopul e sa distrugi nexusul din baza inamica, dar sa ti-l aperi si pe al tau. Pana ajungi la Nexus trebuie sa bati si turetele, care dau foarte mult damage si trebuie sa iei si minioni cu tine sa ia ei dmg-ul. Daca chiar vreii sa devi foarte bun trebuie sa-ti faci maiestriile din profilul tau si runele de la lvl 20. Iti sugerez daca esti incepator sa joci cu campioni cu dificultate mica(poti sa vezi toate detaliile campionului daca apesi in lobby pe portetul lui). Sper ca te-am ajutat