| RadXx a întrebat:

Salut,de curand ma gandeam sa imi cumpar o placa video, anume amd sapphire r7 240 cu 4gb, as dori sa stiu daca este compatibila cu motherboard-ul "P5-LD2x/gbl"am slot x16 pci express si procesor E5200.As vrea sa va intreb, cine are placa ati putea sa imi spuneti daca este buna la gaming? de ex eu daca imi pun placa video este posibil sa "nu o accepte" motherboard-ul meu si sa dea eroare? vreau sa cumpar aceasta placa fiindca acum am pe cap o enervanta nVIDIA 8400gs sad Mersi si funda

Răspuns Câştigător
| Eduard619 a răspuns:

Asa e foarte bine happy si acum da-mi funda aia laughing)

48 răspunsuri:
| RadXx explică (pentru Eduard619):

Incerci happy pana la urma iti arata si statisticile vanzatorului asa caa tongue nu e totul chiar lipsit de informatii

| Eduard619 a răspuns (pentru RadXx):

Asta este deja alta problema laughing

Eeeh le iau eu pe rand si cu motherboardul si cu cpu-ulwinking cu toate

Eeh le iau eu usor usor, si cpu-ul si motherboardul si mai multewinking

| Dismally a răspuns (pentru RadXx):

Ia-o pe aia recomandata de KodrutZ, este cu mult mai buna decat ce gasesti in magazine la banii astia.

| RadXx explică (pentru Dismally):

Ok,daca o mai fii pe okazii pana atunci laughing oricum eu vr sa o iau mai tarziu putin

| tiesto01 a răspuns:

Sfatul meu este sa iti iei o placa video pe 256 de biti, de 2g, ddr 5 sau ddr 4

| RadXx explică (pentru tiesto01):

Tiesto01 ai putea mentiona cu ce ar fi mai buna una pe 256 biti de 2g si ddr 5 sau 4? smug

Dobrinus,apropo,ca tot am verificat si sursa acum am o sursa Thermaltake pure power hpc 420 120 DF cu 420W max, e buna happy?

| Dismally a răspuns (pentru RadXx):

Trebuie sa te uiti cand iti cumperi placa video, pentru unele este nevoie de o sursa mai puternica.

Vorba lui dismally trebuie sa te uiti

****! crezi ca acel amd radeon hd 6850 ar merge? sad

Salut Dobrinus, as vrea sa te intreb daca Procesorul AMD A4 6300 dual core este compatibil cu motherboard-ul meu si daca ar putea merge, am socket 775 lga, thx

Nu ai treaba e bun.

Deci merge? big grin big grin big grin? este mai bun decat E5200 big grin?

Daar esti sigur ca e compatibil la socket-uri fiindca un prieten care se pricepe foarte bine la calculatoare mi-a zis ca s-ar putea sa fie problema de scoket-uri sad

Eu spun ca iti merge...acum daca intampini vreo problema nu este vina mea si e mai bun ca 5200