| Satres a întrebat:

Salut, de curand mi-am luat un laptop cu urmatoarele specificatii:
Amd a4-6210
4gb ram ddr3
Amd R5 M240 2gb.
Dupa ce am instalat windows-ul si toate driverele am provat cateva jocuri: LOL si CS GO si am ramas masca de faptul ca LOL-u ruleaza abia la low cu 60 fps iar CS GO tot la low cu 24-30.
Incep sa cred ca placa video dedicata nu este activata intrucat as fi trebuit sa pot juca aceste 2 cu peste 60 fps la medium.
Cum as putea afla daca placa video dedicata este activata?
Daca nu este, cm as putea s-o activez?
Trebuie mentionat faptul ca driverele le-am luat(unofficial) de pe net pentru WIN 7 intrucat pe site-ul Acer sunt doar drivere pentru WIN 8.
Va rog sa ma ajutati, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Placa video se activeaza singura in functie de resursele cerute! Daca nu are drivere de win 7, ghinion, nu te astepta sa-ti mearga cum trebuie!

6 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64
dai mai jos si cauta sa vezi acolo ''latest beta driver'', iar in dreapta ai un buton de download, dupa aia stii ce ai de facut.

| Satres explică (pentru bogdan324):

L-am pus, degeaba, tot nu recunoaste. E posibil sa fie din cauza ca am win 7? Driverele de pe cd sunt pentru win 8 iar astea care le am acum sunt pentru 7/64 bit.

| bogdan324 a răspuns (pentru Satres):

Daca ai skype putem discuta acolo problema si vedem daca putem rezolva asta

| Satres explică (pentru bogdan324):

Salut, cred ca K0sti a avut dreptate, placa video dedicata se activeaza singura dupa cerintele aplicatiilor. Am probat aceleasi jocuri la low>medium>high si am exact acelasi fps, concluzionand ca e procesorul poate mai slabut, nu placa video laughing
Mersi pentru raspunsuri oricum!

| AlyxandirClaw a răspuns:

Windowskey(Buton windows)+R, scrie dxdiag apoi enter si vezi la Display.

| Satres explică (pentru AlyxandirClaw):

Nu e activata placa dedicata.
Mersi pentru raspuns