| CosminBone a întrebat:

Salut de la o vreme imi merge greu PC adica in jocuri am fps mult mai mici si nu stiu de ce ca inainte imi mergeau perfect. Aveti idee? PC Specs : 4 gb ram, Amd Sempron dual core 2, 5 ghz si placa nVIDIA geforce gt 430! Imi merg toate jocurile noi doar ca de la o vreme am fps mai mici pls va rog mult sa ma ajutati!

5 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Curata-l d epraf inauntru! posibil sa ai praf pe radiatorul de la procesor si acesta sau palca video sa se incalzeasca prea tare! verifica cu el deschis, daca merg toate ventilatoarele : unitate, procesor, placa video! posibil si de la versiunea driverului! incearca alta versiune, un update poate rezolva problema! bafta! ai grija la virusi, acestia ingreuneaza calculatorul! fa o scanare cu kaspersky, e free trial pe site-ul lor pe 30 zile! bafta!

| EMKing a răspuns:

Salut ai incercat sa ii schimbi operatorul?

| tomthecat a răspuns:

În ideea că poate ţi-a crăpat driverul, ar trebui să dezinstalezi placa video GT430 şi să o reinstalezi, având grijă să descarci driverul de pe site-ul producătorului şi să-l instalezi cum trebuie (nu uita să dai restart dacă ţi se cere).

| war991 a răspuns:

Si eu am patit asta de erau 8 cai troian in pc-ul meu si am luat Microsoft security essentials si ccleaner si nu mai am probleme P.S am pc de gaming si nu mai deschidea COD4 deci era grav

| djduda92 a răspuns:

Salut! Formateaza PC, foloseste CClener si cred ca iti va merge