| Ally a întrebat:

de un timp, cand stau la calculator mi se deschide din nou dintr-o data si nu inteleg de ce ca se deschide apoi iar se inchide si se deschide singur si nu-mi scrie nimic de ce mi se intampla asta. a patit cineva? de ce? ce sa fac?

5 răspunsuri:
| nashu40 a răspuns:

Da,e posibil sa ai un virus,dar mai e o posibilitate,aceea ca cineva sa-ti controloze calc de la distanta,in caz ca ai activata aceasta optiune.
Uite cum poti proceda in ultimul caz: deschide Control Panell si da click la "performanta si intretinere",apoi click pe "sistem",iar aici click pe "remote". Se va deschide o fereastra mica. Acolo unde scrie : "Alloww remote asistance invitations..." da clic pe "advanced" si debifezi casuta unde scrie "se permite accesul de la distanta al calculatorului". Asta e tot. Pare complicat, dar e ff simplu happy
Bineinteles, in prealabil poti scana computerul sa fii sigur/ra ca nu ai si un virus.
Succes!

| express11 a răspuns:

Google-norton eraser power-incarca-l(download)-run-foloseste-l-scapi de virusii nedetectati de antivirus

| MaraMărr a răspuns:

Cum a spus si alex e virusat straight face

| elenutza7275 a răspuns:

Am patit si eu asta si l-am trimis in service si l-au reparat

| alexuno10 a răspuns:

Inseamna ca ai virusul troian. reinstaleazati windowsul sau sterge virusul cu antivirus