| valentin2002 a întrebat:

De unde pot cumpăra un sistem All-in-one PC. bun! Eu nu prea ma pricep la specificații si as dori niște recomandări! Importanta e unitatea...la monitor cred ca as ști sa aleg, sau perifericele, dar la unitate e problema! Bugetul cred ca ar fi undeva pe la 3000 de lei... poate mai mult, depinde! Va mulțumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Eu as zice sa iei un monitor bun si un mini PC cu sistem de fixare VESA. Arunca o privire aici - https://www.minisforum.com/

| valentin2002 explică (pentru GabiDumitrescu):

Și dacă ar fi sa aleg varianta clasica? De unitate și monitor separat? Ce mi-ai recomanda? La unitate nu știu ce sa aleg...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru valentin2002):

Ti-as recomanda sa faci o unitate de la zero, frumos, cu tot ce trebuie. Nu e deloc stresant, e o placere sa montezi chestii si cu putina rabdare oricine o poate face fara probleme. Iti fac o configuratie cu placere, dar ar fi o idee sa ne zici si ce intentionezi sa faci cu sistemul respectiv. Pentru munca de birou/filme, de exemplu, nu are nici un sens sa bagi bani in placa video, mai bine iei o sursa de calitate si un UPS ca sa stai linistit in caz de pana de curent. P.S. Gasesti licente de Windows legal(-ish) la vreo 20 de EUR maxim...

| Wr3nch a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci pe el. Office si filme sau muzca? Lejer. Gaming serios? Poate daca dublezi bugetul. Tine cont ca all in one is mai greu de reparat si probabil mai scump.
https://www.emag.ro/......D47D7GBBM/

| valentin2002 explică (pentru Wr3nch):

Și dacă ar fi sa aleg varianta clasica? De unitate și monitor separat? Ce mi-ai recomanda? Poate doar unitatea, ca monitor cred ca m-as descurca sa imi iau! Deja sunt stresant, dar și cablurile? Vin la pachet sau trebuiesc cumpărate separat? Si unitatea as vrea sa fie direct cu Windows

| Balalau95 a răspuns:

Ce e aia:
all in one "PC"?!?
placi video stiam ce e aia, adica aveau si tuner, dar in ziua de azi nu se mai aplica, fiind tunere cu diverse chestii de receptie (analog, dvb t, t2 c, c2, s, s2)
deci, CE E AIA "all in one PC"?!?