Gasesti imagine cu windows7, dar trebuie sa o activezi (adica sa o cumperi; adica sa o licentiezi). Altfel, neactivata, te poti folosi de windows mereu, dar dupa o luna (sau dupa perioada de gratuitate) nu vei mai putea pune wallpaper pe desktop si nici vreo imagine de fundal.
Nu am voie aici sa iti trimit link; iti voi trimite in privat.
De altundeva nu ai de unde. Cumpara.
Alta solutie mai e sa iei de pe Microsoft si sa activezi prin metode neortodoxe.
Eu le-am dat un numar de serie de Windows de pe un laptop vechi vechi si s-a activat.
Sandu intr-adevar.
Cele mai multe ISO modificate se iau de pe TeamOS, getintopc sau thepiratebay, si acolo da, exista un risc mare de a veni la pachet cu un malware (poate RAT poate Keylooger, poate miner).
Imaginea ISO poti sa o iei de la Microsoft de pe site si sa o folosesti si 20 de ani, faza este ca nu va fi activat. Acum tu poti sa iei imagine de la ei ed pe site si sa o activvezi prin alte metode (Care sunt multe de altfel) si totul va fi bine
Insa eu sugerez sa iei Windows 10 Ghost Spectre (cauta pe YouTube) si sa-l iei pe acela.
Este 100%, cea mai rapida editie modificata de Linux pe care am testat-o, are toate functiile necesare (nu ca pe TeamOS care sterg absolut tot ce se poate si dupa dau un Winows ca fiind "de gaming") si are o functie extraodinara Ghost Toolbox (este cel mai bun Tweaker de Windows 10 dupa mine). Apropo nu vine preactivat...ca sa-l activezi deschizi Ghost toolbox(apropo GhostToolbox nu o sa-l vezi decat pe Windows 10 Ghost Spectre, deoarece programul este creat de creatorul Windows-ului) te duci la Activate Windows, si ti-l activeaza automat
Media Creation Tool. De acolo descarci tot ce ai nevoie complet legal si cumpara o licenta de win 10 de aici: https://rexsoft.ecwid.com/......p172764402
"Iar pe torente e ceva ingrozitor in sensul ca riscul e crescut de virusare si sunt multe executabile false"
Cauta si ceva torente care nu-s facute de rusi