Pentru editare video este recomandat sa ai cel puțin un TB, mai ales daca lucrezi la calitate mare.
Poți șterge fișierul cu proiectul (are extensia.mlt dacă nu mă înșel), dar mă îndoiesc că ăsta a ocupat toată memoria.
Dacă ai Windows 10 poți da reset, lucru care îți va șterge toate fișierele și programele instalate.
https://support.microsoft.com/......c1fbceb8dd
Lucrez la calitate mare, dar după 1-2 video-uri editate, le postez și le șterg, momentan nu am nevoie de mai mult, nu vreau nici să pierd garanția. Poate după 6-7 luni o să bag încă 1 tb.
Chiar fișierul asta a ocupat toată memoria, și lua mai mult dacă aveam mai multă memorie. L-am găsit în " Documents " și avea 39, 8 GB.
Scria " MKV File " când am vrut să-l șterg, și s-a șters direct, nu s-a dus în coșul de gunoi. Cam ciudat, pentru mine cel puțin.
Umbla la setari, vezi un tutorial. Nu stiu exact programul asta dar am facut si eu in Adobe premiere, cand am pus setari gen rezolutie mare si dpi, culori full rgb, a ajuns un video de 360 pixeli si 6 minute la un fisier de 90 de gb.
Chiar după ce am postat întrebarea pe TPU, am gasit folder ul. Avea 39 GB
Era în " Documents "
Mersi de răspuns oricum.
AndreiFB întreabă: