| Kevinn2000 a întrebat:

Salut. Deci am instalat un program de editare video pe PC (shotcut), am adaugat un video de 36 de minute din care voiam să fac mai multe filmulețe mai mici, iar apoi să le lipesc.
Din prima când am vrut să tai 40 de secunde din video, s-a dus toată memoria din PC. Mai aveam 41 GB free din 222 (ssd). Am rămas cu nici măcar 1 GB (cam 500 mb și asta pentru că am oprit eu încărcarea aia, ca altfel ajungea la 0). A luat memoria asta în nici 1 minut, nu știu cum. Am încercat să dau remove la video, dar nu mi-am recuperat memoria. Ce aș putea să fac? Bănuiesc că dacă șterg programul nu rezolv nimic... Am cautat prin C destul de mult, da nu găsesc nimic de 40 gb să șterg, găsesc doar ce am eu instalat...
As putea să șterg tot ce am în PC in afara de drivere și ce e important? Dacă da, cum? (PC ul este nou, are cam o săptămână)

4 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Pentru editare video este recomandat sa ai cel puțin un TB, mai ales daca lucrezi la calitate mare.

Poți șterge fișierul cu proiectul (are extensia.mlt dacă nu mă înșel), dar mă îndoiesc că ăsta a ocupat toată memoria.

Dacă ai Windows 10 poți da reset, lucru care îți va șterge toate fișierele și programele instalate.

https://support.microsoft.com/......c1fbceb8dd

| Kevinn2000 explică (pentru PainTech):

Lucrez la calitate mare, dar după 1-2 video-uri editate, le postez și le șterg, momentan nu am nevoie de mai mult, nu vreau nici să pierd garanția. Poate după 6-7 luni o să bag încă 1 tb.
Chiar fișierul asta a ocupat toată memoria, și lua mai mult dacă aveam mai multă memorie. L-am găsit în " Documents " și avea 39, 8 GB.
Scria " MKV File " când am vrut să-l șterg, și s-a șters direct, nu s-a dus în coșul de gunoi. Cam ciudat, pentru mine cel puțin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Umbla la setari, vezi un tutorial. Nu stiu exact programul asta dar am facut si eu in Adobe premiere, cand am pus setari gen rezolutie mare si dpi, culori full rgb, a ajuns un video de 360 pixeli si 6 minute la un fisier de 90 de gb.

| Kevinn2000 explică (pentru anonim_4396):

Chiar după ce am postat întrebarea pe TPU, am gasit folder ul. Avea 39 GB laughing
Era în " Documents "
Mersi de răspuns oricum. big grin