| vagabond a întrebat:

Salut deci as vrea sa fac si eu un forum sau site sau blog legat numai de yahoo si de hi5 si facebook ce imi puteti recomanda dar sa fie gratis happy

2 răspunsuri:
| soraGrime a răspuns:

Iti poti face un blog, pe Blogger.Iti faci cont gratuit, iar pentru validarea contului trebuie sa dai numarul de telefon, pe care cei de la Google iti vor trimite mesaj cu un cod unic.Mi se pare ca nu o sa adauge nicio suma mare la factura.
Sau pe bloggratuit.ro mai poti,dar iti recomand Blogger,fiindca e mai complex, adica poti adauga mai multe chestii, gadgeturi la el...si este si mai popular.
De asemenea,inca un site, foarte cunoscut, wordpress.com.Cred ca acesta este cel mai bun, dar trebuie sa-l downloadezi. Daca nu vrei sa te mai complici cu downloadat-ul si alte chestii iti recomand cu cea mai mare caldura Blogger-ul.Si ma rog,daca ai cont Blogger,ai automat si cont Google si YouTube, deci ai mai multe de castigat.
entru forum exista foarte multe site-uri, cum ar fi forumgratuit.ro,forums-free.com,si multe altele(le gasesti printr-un simplu search pe Google).
Acesta este blogul meu de pe Blogger:
http:/real-music-zone.blogspot.com/

Sper ca te-am ajutat, succes cu blogul/forumul tau, si sa-mi dai si mie adresa cand il termini.
Succes!happy