Ete ca nu mai merge! Vrei sa spui ca asta nu e pocnitoare? http://i.imgur.com/dYgqNYP.jpg
Ia da-i capacul jos si verifica condensatorii de pe iesire! Inca o data, placa video pe duca, sau sursa. Un defect des intalnit la modelul asta de placa. Sensibila la alimentare sau are probleme! Ai Google, ia si cauta!
Chiar nu stiu ce poate fi, si eu am avut un 9600 Gt, si la mine cand a murit a facut poc si gata , totusi incearca si la alt PC cu o sursa mai buna, dar eu personal cred ca sunt 2 variante plauzibile, ori sursa nu face fata (tu spui ca inainte mergea dar sa stii ca nu este o sursa prea stralucita si poate ca a inceput sa faca figuri, sa numai dea acelasi curent), si varianta 2 ar fi ca placa video este pe duca.Incerca sa o cureti bine de praf cu o pensula si uitate bine sa vezi daca este vreun condensator umflat sau altceva.
Si depinde si ce producator este daca este de la Asus atunci nu ar trebui sa cedeze asa usor, stiu ca cele de la nVIDIA originale aveau o mica problema.
Este de la leadtek am curatato nu are nici un condensator umflat si am incerca si cu alta sursa chestia e ca mi-a mers pe alta placa de baza cea de dinainte dar la u momet dat nu mai dadea semnal adica se reseta pc singur si pe placa asta merge dar asta e problema ceam zis mai sus. sursa pe care am incercat-o era mai slaba de la delux de aia praf dar inainte ca eu so folosesc am luat-o de la un prieten si el o avea tot pe o sursa de 450W delux si mergea perfect am impresia ca ori placa de baza e figura ori video oricum o sa incerc si pe alta placa de baza si o sa anunt
YzuD întreabă: