| Nikolaus a întrebat:

Salut.Deci eu am un stick de ala de la Digi pentru internet cu 21.6 Mbps.Nu sunt chiar incantat de viteza netului.Am ori 2, ori 3 bare de internet din 5.Nu am router. Daca ati fi draguti sa imi explicati si mie cum merge treaba asta cu router-ul...Adica,stiu ca iti face netul mai rapid.Asta e sigur.Il pot avea langa mine si imi pot conecta laptopul,telefonul,tableta la net.Dar cum merge de fapt? Sa zicem ca il cumpar si dupa cum fac sa am net prin el? Ce router ar fi mai bun si nu foarte foarte scump? Adica sa mearga sa zicem sa fac browsing, poate sa ma joc un pic metin, sa descarc relativ rapid niste date...Merci.

Răspuns Câştigător
| Nelu62 a răspuns:

Prin fibra optica:
http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Cine ti-a spus tie ca routerul iti face netul mai rapid? Netul cat e, atata e, nici mai mult, nici mai putin! Routerul doar imparte semnalul la mai multe calculatoare. Just it! In plus mai facilitate sa te poti conecta wireless! Asta daca iti iei router wireless, ca sunt si ne-wireless!

| Nikolaus explică (pentru K0sti):

Pai si cum rezolv problema mea? Cum sa am net mai rapid?

| K0sti a răspuns (pentru Nikolaus):

Iti iei alt abonament, sau net normal, prin cablu (fibra), nu prostie din aia de stick!

| anonim_4396 a răspuns (pentru K0sti):

Plus de asta un router folosit si de pc, laptop si tableta, ungisteaza latimea de banda. Deci, conexiune mai mica si adio joc on line,