| Felix_Felix_1999 a întrebat:

Salut; deci i am construit tatalui meu un pc; l am testat cu multe programe etc; m-am jucat pe el totul ok. Parea a fi foarte stabil, temperaturi ok etc. nu e primul pc pe care il fac; i-am facut test la rami procesor si placa video; el a plecat cu el in Germania si cand a ajuns acolo; cand sa ii dea start mergea 50 de secunde dupa se inchidea de la sine; la urmatorul start nici nu mai apuca sa ajunga in windows ca se inchidea dupa 5 secunde. Daca asteapta vreo 10 minute intre start uri putea sa il deschida cat sa intre foarte scurt in windows. Care ar putea fi problema; efectiv inainte de transport era totul ok si acum face probleme; coolerul merge; deci nu cred ca are vreo treaba cu supraincalzirea. Ajutati ma cu un sfat. A verificat conexiunile la placa de baza si par a fi ok.

3 răspunsuri:
| NLS a răspuns:

Sa verifice totusi daca se supraincalzeste placa video sau procesorul.
Fie cu GPU-Z (in tabul Sensors gasesti ambele valori),
fie cu HWinfo64
Coolerul e pe aer sau pe apa? Modelul lui? (ma intereseaza atat daca e greu, cat si tipul prinderii)

De obicei, coolerele pe aer grele nu se monteaza decat dupa ce ajungi cu el la destinatie.
La fel placa video.

| Felix_Felix_1999 explică (pentru NLS):

Este cu racire pe apa; nzxt coolerul; si hdd nu are; are ssd; am pus mana pe cooler si merge; nu apuc sa fac verificari cu programe; nici in event viewer n am timp sa intru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau sa vada HDD daca mufele sunt bagate bine.
Am avut problema asta si era de la hard.