| contcutoateebud a întrebat:

Salut, deci m-a blocat o persoana pe Instagram acum cam o luna si nu o mai pot găsi nici de pe alt cont. Știe cineva cum sa-mi fac un cont care sa-mi arate contul persoanei care m-a blocat? Am vb cu persoana aia doar ca zice ca nu-mi mai găsește contul sa ma deblocheze... Apropo am încercat să-mi schimb emailul. Dar degeaba tot nu merge. (dau funda!)

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Trebuie sa-ti faci alt cont cu alt email. Cine este aceasta persoana? Daca te-a blocat poate nu ai nevoie de ea pe Instagram. laughing Sau s-a intamplat de la o cearta?

Acolo in setari poti ajunge relativ repede la lista de oameni pe care i-ai blocat. Deci,, nu-mi mai găsește contul'' cred ca e o minciuna.

| contcutoateebud explică (pentru dullcat):

Este un prieten si da a fost o cearta mai de mult si chiar nu poate să-mi găsească contul adica m-a lăsat și pe mine sa i caut în conturi blokate si nici nu ma găsesc efectiv are prea multe conturi blokate

| DeMicUnCălător a răspuns:

Eu zic să mergi să-i suni la ușă si să-i spui oful tău.
Poarte așa te deblochează

| king5151 a răspuns:

Probabil cand te-a blocat a ales optiunea sa te blocheze pe toate conturile pe care le vei creea in viitor. Singura solutie sa iti faci un alt cont de pe alt IP si alt dispozitiv.

| contcutoateebud explică (pentru king5151):

Doamne mulțumesc! În sfârșit un răspuns cum trebuie! Dar cum adică de pe alt IP? daca mi răspunzi la asta îți dau funda

| king5151 a răspuns (pentru contcutoateebud):

Ori dai restart la router daca ai internet de la digi, ori descarci o aplicație "vpn" de pe magazin play sau app store care îti schimba ip-ul

| contcutoateebud explică (pentru king5151):

Mulțumesc mult frate! Ai Instagram sau ceva?

| contcutoateebud explică:

Ba c*aie ms mult fraților mi-ați fost de maree ajutor! happy