| Gabi16 a întrebat:

Salut,deci va rog sa ma ajutati, nu mai stiu ce sa cred, si ce sa fac.In urma cu cateva luni mi-am luat un pc,pe piese comandat de la altex,l-am asamblat frumos,totul mergea ca uns,jocurile mergeau foarte foarte fin, fps mare, orice mergea foarte bine.Tin sa mentionez ca eu ma joc StarCraft 2 in general, pc-ul l-am cumparat in mare parte pentru acest joc si totul a mers perfect.Bun de la un timp am observat ca pc-ul parca a mai obosit, nu mai merge asa fin cum mergea la inceput(la jocuri ma refer) starcraft 2 nu mai merge cum mergea inainte, ma puteam juca starcarft 2 la toate cerintele medium fara sa sacadeze,fin,frumos, acuma nu ma mai pot juca la toate medium, ma joc la low.Nu stiu ce sa mai fac,am schimbat si windows-ul, am pus windows 8, tot asa, am schimbat inapoi in 7 tot asa, am incercat diferite drivere la placa video tot asa, am reformatat windows-ul tot asa...nu mai stiu ce sa fac si care ar fi problema...cineva mi-a zis ca ar fi bun un SSD,sau ca e o problema de soft, chiar daca as fi luat un virus, l-am reformatat pc-ul de vreo 5 ori de atunci, l-am dus si la un magazin de pc-uri la verificat mi-a zis ca nu are nimic.Pai daca nu are nimic atunci de ce am problema asta.Acesta e pc-ul meu.

CPU i5-4570 3,2 ghz, placa video gtx 750 ti 2gb ddr5, 8 gb ddr3 rami kingstom, placa de baza H-81M-K. Va rog daca stie cineva ce ar putea fi, vi-as fi recunoscator.Multumesc

3 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Dar inainte de a lua calculatorul pe piese te-ai informat despre fiecare piesa inainte daca este compatibila? Ssd nu ai luat din cate am inteles, era bine sa iei si un ssd, placa video trebuia sa iei alta mai piperata la pret, placa de baza aleasa de tine nu e recomandata pentru gaming, cele pentru gaming incep de la 400 de lei in sus

| Gabi16 explică (pentru DjSannan):

Pai normal ca sunt compatibile,ca le-am dus piesele la un magazin de pc-uri si mi le-au asamblat ei,adica toate au intrat la locul lor,pai placa de baza nu trebuie sa fie neaparat pentru gaming stiu eu, placa de baza a aparut anul acesta nu mai stiu exact luna care a aparut, deci e de noua generatie si placa de baza, la placa de baza era un pin indoit putin pentru ca am tras de capacul acela ca un idiot ca nu am stiut, dar a rezolvat baietii problema si l-au facut drept inapoi....deci de compatibile da normal ca m-am informat sa fie toate compatibile atata stiu si eu, ca nu am dat atatia bani fara sa ma informez

| DjSannan a răspuns (pentru Gabi16):

Recomandarea mea e sa ai o placa de baza mi buna si cea video, acuma u faci cum crezi