Întrebare recomandată | Waarior25 a întrebat:

Detin o tableta Evolio Aria de aproximativ 1 luna cu Android 4.0 ICS.

Aseara mergea perfect, dar acum la aplicatii gen facebook, google play si altele imi dau erori. La Google Play imi spune nici o conexiune, la facebook: [javax.net.ssl.sslpeerunverifiedexception peer not authenticated]. Wi-fi este conectat dar bara de semnal nu este albastra ca pana acum (acum este gri).

I-am dat reset (are un buton) si nimic... Chiar nu stiu ce sa-i fac. Help?

Răspuns Câştigător
| AaNdYy a răspuns:

Resetare la date din fabrica
Cea mai buna solutie. Am trecut si eu prin asta la un telefon insa nu m-a putut ajuta nici o companie specializata, asa ca a trebuit sa caut si sa rezolv problema singur sad

10 răspunsuri:
| fazalunga a răspuns:

Resoftare

| xXhewlettXx a răspuns:

Ma dai resetare la date din fabrica nu pe buton mic intelegi restezi telefonul si iti da lainceput sa bagi contul de google limba etc.
Dupa aia o sa-ti mearga orice aplicatie descarci.
Funda plz?

| Andrei_Birceanu_Ionut_1991 a răspuns:

Alta varianta, cauta firmware-ul pe internet si cu un cablu de date si programul live suite pui android-ul in 2 minute.am si o tableta eboda si aveam probleme de genu, am schimbat android-ul si acum merge de vis.sunt tutoriale pe net care te invata pas cu pas cum sa il pui.numai firmware-ul sa il gasesti.cauta pe site-ul ei oficial.
funda tongue

| Sănduțța a răspuns:

Cred ca resoftare

| coolboycatalin31 a răspuns:

Incearca sa faci o resoftare.

| alexandruth a răspuns:

Nu are aplicatia Google Play in sistem de la producator...

| caty2012 a răspuns:

Daca ai garantie du-te cu el de unde la-i luat! e de la wi-fi dai reset ( fundA?)

| Sabo94 a răspuns:

Aplicatiile nu corespund la sistemul de operare.

| slowswag a răspuns:

Incearca resoftarewinking

| DanielCC a răspuns:

Poți încerca metoda din video https://m.youtube.com/watch?v=9CsA_pzX_fc. Este fără perderi de date.