| Guest10 a întrebat:

Salut. Detin un Asus Vivobook din 2020. Am optiunea de conectare prin amprenta. Mi-a functionat vreun an, dupa care a devenit inactiva. La momentul respectiv nu am avut timp sa caut de ce, iar acum am vazut ca mi-e ca blocata optiunea de a ma conecta cu amprenta. Imi spune „Aceasta optiune nu este disponibila pentru moment. Ceva nu a mers cum trebuie, incercati mai tarziu". Am tot cautat pe internet si nu am gasit nimic. Poate cineva sa ma ajute, va rog frumos?

Nu stiu daca are legatura sau nu, dar windowsul nu e activat. Mi-a mers amprenta si dupa ce mi-a expirat free-trial-ul la windows, deci prea putin probabil sa fie asta problema

Răspuns Câştigător
| drbromz a răspuns:

Salut! Pentru a folosi functiile Windows Hello (amprenta, recunoastere faciala, etc) si multe alte feature-uri, ai nevoie de licenta activa. Faptul ca recunoaste inactivitatea ca eroare este ciudat totusi. De obicei iti spune ca nu este valabila daca nu este activat. Foloseste un activator precum KMS Auto (practic, licenta piratata) sau cumpara o licenta daca vrei sa fii clean. In cazul in care nici asa nu se rezolva problema, cauta driver-ul specific pe site-ul Asus, pagina de support, si reinstaleaza-l.

0 răspunsuri: