| VladPătrașcu a întrebat:

Salut, doar ce am luat un procesor Intel Core 2 Duo de 2. 33Ghz cu 4 MB cache, aveam un Intel Celeron Dual Core 2.66 GHz cu 1 MB cache si statea la 30-40 grade pe idle, asta vad ca sta la 50-60 grade pe idle, mi-a dat si pasta cand am inlocuit procesorul, la celelalt aveam pasta gold si cred ca pasta de acum nu este de calitate. Ce pareri aveti?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Oricat de proasta ar fi fost pasta aia termoconductoare, se pare ca tu ti-ai achizitionat un procesor mai puternic, mananca mai multa energie, asta ducand la o incalzire mai rapida. Coolerul tau se pare ca nu prea face fata, si recomand achizitionarea unui cooler aftermarket.

Bft!

| VladPătrașcu explică (pentru Jipa95):

Tot de 65W este procesorul, e la fel ca cel dinainte.

7 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Ori pasta nu e de calitate, ori coolerul nu mai face fata, deci ori schimbi pasta, ori schimbi coolerul, sau pe ambele.

| Trandafirii a răspuns:

Nu merge, e de proasta calitate

| VladPătrașcu explică:

Am dat 25 lei pe procesor, nu stau sa dau 70 pe cooler laughing

| VladPătrașcu explică:

Tot 65 W consuma procesorul asta, dar intr-adevar e mai puternic.

| Cristian_George_1998 a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa-ti iei un cooler aftermarket. Incearca in bios sa vezi daca ai activate diferite chestii gen "boost" sau ceva de genul la el, am eu o optiune de genul si imi face un overclock "sigur" si mi se incalzeste mai tare.

| Cocowalz123214 a răspuns:

Procesorul este prea puternic pentru cooleril pe care il ai, iti trebuie un cooler mai bun happy