Da, poti avea incredere in acea licenta si e pe toata viata, adica mai exact cat te va tine pc-ul pe care il vei activa!
Am luat si eu dar pentru win 11 si a fost numai 16 lei!
Ce pot spune e ca eu am adaugat licenta cand instalam windowsul si am avut niste erori grave cu internetul, adica pur si simplu mi-a oprit netul pe pc, mi-a sters driverul iar neavand net nu vroia sa se activeze...
Am reinstalat windows din nou dar de data asta dupa ce s-a instalat complet am adaugat licenta si a mers. Acum nu mai am nici o problema! S-a intamplat asta in dec. anul trecut.
Licentele acelea de obicei functioneaza, pentru toata viata daca ai noroc.
Sunt atat de ieftine, pentru ca nu sunt tocmai legale.
Ele sunt licente legale, dar au fost obtinute de cel care le vinde pe cai ilegale.
Adica:
a) au fost cumparate cu Paypal-uri sau carduri furate.
acestea sunt de obicei dezactivate de MS, daca pagubitul reclama furtul de pe card.
b) pot fi licente ieftine livrate exclusiv tarilor sarace, si au ajuns pe mana unora care le vand mai departe.
c) unele sunt Licente Volum (VL) (o singura cheie actieaza sute de calculatoare. Sunt licentele acelea ce se vand companiilor.
Daca o companie nu are nevoie de toate, le "distruge", asta in teorie.
Tipul de la IT le poate vinde unor bisnitari care vand apoi coduri la bucata.
Iti activeaza ce-i drept Wndowsul, dar tu ca persoana fizica nu ai avea voie sa detii un astfel de serial.
d) pot fi licente recuperate de pe laptopuri si sisteme preasamblate de integratori OEM
si mai sunt cateva surse...
Eu am cumparat 2 pe vremea cand eram mai scumpe (28 dolari /buc), de pe site-ul recomandat de CipFlix TV
Una mi-a fost dezactivata dupa 2 ani.
Cealalta merge si astazi.
Am cumparat si 2 licente de Office, de pe 2 site-uri diferite.
Niciuna nu a functionat.
Vad ca are foarte multe review-uri pozitive si cel.ro este un site de incredere, din cate stiu, insta astept si alte pareri
anonim_4396 întreabă: