| david1234kerti a întrebat:

Doresc sa-mi achizitionez un nou telefon.M-am gandit la LG G2 sau Samsung galaxy S4.De curand am gasit pe Ebay un LG g2 la 350 de euro.Pretul este bun avand in vedere ca in ro este 1900 in magazine.Dar m-am mai gandit si ca ar putea fi fake/copie fidela: http://www.ebay.de/......1093070722

Intrebarea este:cum iti dai seama daca este fake,si imi puteti spune daca cel din link este fake?
Si voiam sa va mai intreb, care este mai bun, ce as putea alege:LG G2 sau Samsung galaxy S4?

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Daca e i9505(galaxy s4 standard), atunci recomand g2. Daca e i9506, atunci e mai greu de comparat, deoarece ambele o sa fie la fel de performante. Revenind. Vanzatorul respectiv are fff multe calificative, cu 99%+ pozitive. E clar ca nu vinde nimic fake. Plus ca totusi 350 euro e un pret real. Fake daca gaseai la 100 euro cel mult.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll? ViewFeedback2&userid=price-guard&myworld=true&items=25&iid=-1&de=off&which=negative&interval=365
Dar, omul are și 87000 de calificative cu plus.
Acum, tu decizi de unde iei. Pe eBay e totuși acoperitoare garanția PayPal money back.

| SorinTudor a răspuns:

Nu este nici un fake stai linistit mai ales ca scrie acolo nou...si chiar daca ar fi fake nu ai avea de unde sa iti dai seama pana nu il ai in mana dar eu cred ca pentru un fake chiar si 1:1 fiind e prea scump.Deci treaba sta asa: daca iti iei telefonul ala de 350 de euro nu faci nimic! pentru ca taxele vamale sunt inca 100-150 de euro si asa mai bine ti-l iei de aici ca tot acolo iesi cu pretul. Telefonul este bun dar nu se poate compara cu Samsung Galaxy S4 cel putin la performante la S4 ai un ecran mai bun care in teorie ar trebui sa consume mai mult curent deci o durata de viata a bateriei mai mare (ai ecran Super AMOLED) la S4 si la LG ai un IPS full HD (ecranele IPS sunt vizibile din orice unghi) doar atat pot spune despre ecrane. La S4 ai un procesor tactat la 1, 9 Ghz iar la LG este de 2.2 deci clar ai un procesor mult mai rapid pe LG. Memoria interna + memoria RAM: La S4 ram-ul este de 2GB si memorie interna de 16GB si suporta microSD de pana la 64GB difereta nu e nici una la RAM si meorie interna dar LG-ul nu suporta card de memorie. Camera foto este la fel la ambele telefoane diferenta facand doar cea frontala la LG fiind de 2.1 MP iar la Samsung finid de 2MP si bateria mult mai puternica pe LG dat fiind ca acesta are si un ecran mai mare (5, 2") in comparatie cu S4 care are un ecran de 5" dar si procesorul mai rapid de pe LG.
Eu mi-as lua LG-ul daca ar fi sa imi iau un telefon cu Android, desigur mai ai si alte optiuni mai accesibile si aici ma refer la Nexus 5 Care vine cu OS Android 4.4 Kit Kat spre deosebire de cele mentionate mai sus care vin cu 4.2.2 Jelly bean.