Nu prea ai metode de micsorare....arhiva normal pastreaza fisierele in siguranta, incearca sa montezi imaginea ISO cu daemon tools, copiaza ce este in arhiva intr-un folder si folderul acela imparte-l in doua mai mici. Dupa aia ii dai in 2 zile la prieten jocul.
Incearca cu 7. zip. Il gasesti aici www.7-zip.org/ Este gratuit.
Cand il arhivezi, selecteaza la:
Archive format: 7z
Compression level: Ultra
S-ar putea sa il micsoreze destul. Oricum, nu de fiecare data cand arhivezi ceva se micsoreaza mult, indiferent de ce folosesti. Uneori da, alte ori nu.
Incearca asa cum ti-am zis si vezi.
Bafta!
Ma eu n-am furat nici o idee. Eu cand am vazut intrebarea nu mi-a aratat ca a raspuns cineva. Era clasata la intrebari fara raspuns. Dupa ce am publicat raspunsul mi-a aparut ca mai erau inca 2 deja.
Stai relaxa ca nu ma bat pentru funda. Nu i-am raspuns ca sa imi dea funda. Eu nu sunt papagal de 10 ani care pierde vremea pe aici ca sa primeasca funde.
Raspund la intrebari pentru ca imi place sa ajut pe altii unde ma pricep.
Poti lua tu funda daca ti-o da si ti-o doresti asa de mult, eu nu-mi fac griji. Am deschis cont pe TPU de nici o saptamana si am deja 12 raspunsuri castigatoare din 53 de raspunsuri, asa ca o duc bine
Pe langa toate astea, folosesc 7zip de peste 10 ani. Cred ca si mai mult. Deci nu am copiat nici o idee, stiu si eu calculatoare, internet, sa fac site-uri si tot ce ere legatura cu asta. Inca chiar foarte bine as putea zice.
Bafta!
Sincer mi-a placut mai mult raspunsul tau dar de obicei dau funda la primul raspuns bun...siii era si al lui bun deci scuze!
Stai linistit ca nu-i nimic Nu vanez funde pe aici. Raspund la intrebari pentru ca-mi place sa ajut oamenii unde ma pricep. Daca omu' da funda ca i-a placut, bine, daca nu, nu-i mare scofala. Zici ca primesc vreun premiu daca am mai multe funde LOL
Bafta