Lasa ca s a terminat de acum cu religia. Curtea constitutioanla a dat ieri o hotarare sa scoata religia din scoala. E un pas inainte.
Erau niste parinti prosti. Eu cred in Dumnezeu dar n in halul ala sa tin post negru.
Ce conteaza daca e ateu sau nu? Conteaza sa se comporte frumos cu oamenii si gata
Eu cred ca in Romania religia e un lucru impus de catre stat care vrea sa ne spele pe creier. Religia si biblia au fost create in urma cu mult timp cand oamenii erau mai prosti (sa zic asa) de niste asazisi ''conducatori'' care erau la putere si care vroiau sa-i sperie pe aceea care nu repectau ''legiile'' si sa tina populatia sub control printr-o tiranie numita credinta. De ce credeti ca in Romania sunt 18.000 de biserici, 8.000 de spitale si 4.000 de scoli? Si nu sunt deloc de acord cu asazisa materie numita ''religie'' care doar ii spala pe creier pe copiii si este in mare parte o pierdere de timp.
(nu spun ca nu exista dumnezeu)
Nu cred ca religia e neaparat periculoasa dar cred ca oricine are voie sa aleaga in cine sa creada deci parintii acelui copil nu au reactionat chiar bine dupa parerea mea.