Si eu am patit la fel. Sunt multe metode de a scapa de chestia aia. Cea mai simpla este sa intrii pe google si sa cauti: "remove WGA". Dupa ce-l descarci il executi si gata problema . Daca vrei am eu un crack pentru windows care dupa ce-l executi o sa-ti faca windows-ul sa fie original, iar dupa aia chiar daca o sa-ti mai instaleze prin update chestia aia cu windows genuine advantage, o sa zica ca windows-ul e in regula, ca are licenta. Daca vrei da-mi add pe id vld_cst si ti-l trimit.
Inchide update-ul ( control panel > automatic updates - turn off )la windows si cauta si instaleaza un programel : Remove Windows Genuine Advantage.
Lasa-mi un msg pe privat si iti dau eu programul de care spunea kornel si vei rezolva problema
Daca ai xp sau vista, 7 te ajut cu cea mai mare placere. dar la cati bani faci pe e-castig.ro ai putea sa cumperi unul cu licenta!
Reinstaleaza windowsul. si mie imi apare dar eu nu am instalato... o ignor pur si simplu ca mie sila sa instalez din nou windowsu'
Nu trebuia sa il instalezi.
iti "mananca" pc-u si pana la urma intr-un fel sau altul vei fi obligat sa iti cumperi windows cu licenta.
asa am patit si eu si a trebuit sa imi reinstalez windows-ul.
imi facuse praf pc-ul, nici internetul nu imi mergea.
Am patit-o si eu pentru ca am dat automatic update.Am facut rost de un programel, l-am instalat si dupa ce am dat restart mi-a sters chestia aia cu genuine, iar acum nu mai e nici o problema.
Pai nu ai ce sa faci.Si mie mi sa-a intamplat.Cine ti-a instalat windows-ul windaws-ul original si ii cam deranjaza pe cei de la MicroSoft. Tu, cand ai instalat probabil ai instalat update-urile.Nu prea stiu nici eu ce inseamna.Acum nu mai ai ce sa faci chestia aia o sa iti apara mereu pana o sa reinstalezi windows-ul si nu o sa mai instalezi update-urile.Stai linistita ca nu se intampla nimic dar tebuie sa te obisnuiesti fara imagine.
Reinstaleaza din nou windows-ul, iar cea geniune microsoft apare ca nu est e windowsul original