| Nicu999 a întrebat:

Salut,după cum știți a apărut gta5 si pe PC dar din păcate eu nu am un PC așea de bun, din cate am înțeles eu si la cerințele minime ai nevoie de in procesor cu 4 nuclee un quadcore eu insa am un procesor cu doua un core2duo e6550 2,88ghz,problema e ca platforma e lga775 destul de veche,se mai merita sa fac aceasta investiție, placa de baza este asrock g31m-gs trebuie sa schimb si rami care sunt ddr2 si placa video.
Deci in concluzie se mai merita daca da lasatimi niste nume de procesoare,
Precizez ca nu dispun de banii necesari unui PC nou si Nici de consola.
Eventual daca îmi puteți da niste placi de baza sau procesoarevmai noi.

2 răspunsuri:
| Nicu999 explică:

Problema e ca stiu clar ca no sa mearga

| Bogdan_Trif_1988 a răspuns:

Incearca intai sa il descarci, sa il instalezi si sa il rulezi. Daca iti merge foarte prost si nu il poti juca deloc, atunci te sfatuiesc sa iti cauti foarte bine un raport calitate/pret avantajos pentru bugetul tau si pentru constructia actuala a PC-ului tau. Totusi, daca restul jocurilor iti ruleaza decent, nu cred ca ar fi un lucru tocmai recomandat sa-ti schimbi intregul calculator numai pentru un joc. Oricum e o investitie pe care trebuie sa o faci la un moment dat, iar daca nu ai banii necesari momentan, nu te mai gandi la asta. Joaca alte jocuri, o sa-ti piara si cheful de GTA V.