| alex2009 a întrebat:

Salut este adevarat ca, cartusele HP originale pentru imprimanta au termen de valabilitate? Si daca ies din garantie nu se mai pot folosi am auzit ca garantia cartusului este trecuta pe cutie are cineva prin casa o cutie de la un cartus hp? Il rog sa imi spuna si mie daca este adevarat si garantia cartusului chiar este trecut pe cutie sau poate gasiti pe cutie data de fabricatie a cartusului. Are cineva o imprimanta HP photosmart C 5280 All-in-one care fuctioneaza cu cartusul negru 350? intrebarea mea ati reincarcat vrodata acest model de cartus a mers reincarcat? Multumesc.

5 răspunsuri:
| cby a răspuns:

Da, cartusele originale HP au pe cutie data cu termenul de valabilitate. Ele pot functiona si dupa aceasta data (conteaza si unde au fost pastrate) fara probleme, doar ca producatorul nu mai garanteaza functionarea corecta (se pot infunda duzele, creste viscozitatea cernelii etc.).
Majoritatea cartuselor (fie ele de cerneala sau toner) pot fi incarcate. Eu am un Epson pentru care cartusele nu se mai reincarca. Motivul este ca exista pe piata cartuse compatibile foarte ieftine (8-10 lei). Pot recomanda firma Producton (introdu datele imprimantei aici, la Cautare dupa echipament >> http://www.producton.ro/search_product.php?advanced=1)

| cretzufinish a răspuns:

Da merg reincarcate dar utilizarea acestora nu e legata strict de garantie ci de timpul cat a stat nefolosit acel tus din cartus, pentru ca daca nu l-ai mai folosit demult tusul se intareste si nu mai merge reincarcat. In acest caz trebuie sa-ti cumperi altele noi. Asa am patit si eu si acum sta imprimanta aruncata pe motiv ca pretul cartuselor e cat o imprimanta noua. sad

| toxic112 a răspuns:

Eu am HP C4180 All-In-One...si la mine cartusul merge incarcat doar de 3 ori... apoi nu mai merge.acum creca depinde de imprimanta de cate ori merge reincarcat.de garantie nu ma auzit dar banuiesc ca tot e ceva cu eatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da merge am incarcat eu