| haihaihai12345 a întrebat:

Este adevarat ca pe Windows 10 se pot juca jocuri de xbox 360? Funda...

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Da, Microsoft vrea sa unifice store-ul xbox si sa-l integreze in windows 10. De asemenea vom putea instala si noul sistem de operare windows 10 pe consolele xbox one!

| T4zu a răspuns (pentru Jipa95):

Din cate am auzit si eu este cum a spus "Jipa95", sper sa fie asa, adica va fi foarte grozava treaba, insa aici intervine si o problema, jocuriile pentru xbox sunt creeate pentru a folosi in alt mod CPU si GPU, fiind configurate doar pentru statiile xbox. Am citit undeva asta, nu sunt sigur daca e adevarata faza asta, plus ca daca ai joc de xbox nu ti-l poate citi unitatea optica, va trebui o unitate optica speciala, si cum spuneam noi configuratii, deci daca se va putea juca jocuri de xbox pe PC, ar trebui sa te poti juca si jocuri de pe PC pe Xbox... sper sa fie adevarat ce se aude, toti am dori asta.

2 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Deocamdată nu, dar în viitor se va putea. Încă mai au de sapă la „minunea" aia lor de store implementat comercial(adică prost), chestie furată de la sistemele linux, la fel cum au furat și treaba cu desktop-urile virtuale pe windows 10(rușinică să le fie că nu-s capabili să inoveze numa să fure). Succes