Salut,placa video nu este chiar atat de buna pe cat zici degeaba are 1gb daca are memoria de 64 bit , iti trebuie ceva mai nou cel putin 128 bit, pentru a juca jocuri mai noi, si procesorul nu este tocmai bun, daca vrei un laptop bun care sa nu se strice de la jocuri poti incerca unul cu :placa video:Nvidia gt 620M
-MEMORIE RAM:4096MB-4GB
-Processor:Intel core i3 3110m
Funda?
Depinde la ce vrei sa le folosesti! Ai un buget maxim in care vrei sa te incadrezi? Poate gasim o configuratie mai puternica!
Da e buna eu am nVIDIA geforce 710m pe laptop si se vede foarte bine. joc star trec online si nu pot sa imi dau seama cum s-ar putea vedea mai bine decat atat. si procesorul e destul de bun are frecventa 2, 2 sau 2, 4 Ghz. Ce laptop e Acer? am vz la eMAG la fel si e aproape ca al meu si la banii astia e extrem de bun, e rapid se vede clar chiar nu inteleg ce vor unii mai mult? Poate altii vor sa vorbeasca cu pc ca in star trec daca faci o comparatie calitate - pret, laptop Acer e1-531g (era 15-16 mil la eMAG)ca asta are procesor pentium B960 si nVIDIA 710 este mai bun decat un Alienware care costa peste 80 mil.
anonim_4396 întreabă: