| Marjuddjeje a întrebat:

Salut, este ceva important, va rog dau funda. Urmeaza sa cumpar un laptop sh cu garantie 1an este un laptop de gaming tuf f15 cu procesor i5 3050 rtx 512gb ssd si spune ca tine bateria 1 ora la jocuri si il iau special pentru asta si zice ca trebuie sa stai cu el la incarcat ca sa te joci ca sa ai baterie ca cica asa sunt toate... oare o fi adevarat sa stiu daca merita sa il cumpar, va rog?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cind te joci acasa scoti bateria din laptop si il ti doar la priza, cand il i ei cu tine in excursie trebuie sa îi pui bateria la loc si il i ei impreuna cu alimentatorul, si cand ajungi la hotel incarci bateria si o scoti din laptop si din nou il vei folosii doar cu alimentatorul lui fara baterie.

14 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Il tii conectat la power, care e problema?
Si daca moare bateria laptopul va merge conectat la sursa.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu am Asus Tuf Gaming A15 (cam aceleasi specificatii) si da, e adevarat, pe jocuri si eu il tin conectat la incarcator ca pierzi notiunea timpului usor si te trezesti in mojlocul rundei ca nu stii de ce ai ecranul negru. Are vreo 7 luni al meu dar sunt extrem de multumit de el ca duce si mult si putin pe partea de sarcini.

| Marjuddjeje explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Deci este normal sa se comporta asa un laptop?

| Marjuddjeje explică (pentru siriusblack98):

Deci este normal sa fie asa?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Marjuddjeje):

Este normal ca un laptop SH sa nu aiba o baterie noua?

| Marjuddjeje explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu ma pricep de asta am cerut un raspuns poti fi mai direct te rog

| siriusblack98 a răspuns (pentru Marjuddjeje):

Da, este absolut normal.

| sierra1 a răspuns:

Mai exact, procesor i5 din ce generatie?

| sierra1 a răspuns:

"zice ca trebuie sa stai cu el la incarcat ca sa te joci ca sa ai baterie ca cica asa sunt toate..."

eroare! NU sunt toate așa, sunt doar cele la care bateria e pe "ducă"

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu, nu merita SUB NICI O FORMA asa-zisele laptopuri de gaming! Ai loc acasa sa iti pui un desktop? Bun, fa-ti desktop de gaming atunci! Motivele in favoarea unui desktop sunt nenumarate.

| AdrianGht a răspuns:

Salutare! da este normal sa tina putin bateria pe jocuri.
Poti arunca un ochi si pe www.pcgarage.ro si daca gasesti ceva ok, iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."

| KovacsB a răspuns:

Laptopul meu are vreo 4 ani are i9 1T ssd 16g ram si tine bateria macar 8 ore ca d-aia e laptop, sa fie portabil. Daca tine doar o ora dau cu el de perete.

| KovacsB a răspuns:

Cristi bate campii cu scosul bateriei, niciun producator nu recomanda tampenia astaPăstrarea unei baterii complet încărcate (la 100%) în laptop nu este periculoasă pentru acesta sau pentru laptop, deoarece atunci când încărcarea atinge nivelul maxim, energia electrică este redirecționată de la baterie direct către sursa de alimentare. În timp, bateria se descarcă singură, chiar dacă computerul este legat permanent la rețeaua electrică.
Odată ce încărcarea scade cu câteva procente, bateria este din nou complet încărcată. Acest proces este necesar și se reflectă bine asupra bateriei laptopului.
Mai exista si riscul sa se intrerupa alimentarea cu energie electrica si pierzi tot ce ai lucrat daca stai ca Cristi aiuritul cu bateria in buzunar.

| RAY a răspuns:

Bateriile de laptop funcționează optim atunci când sunt ținute la o încărcare între 20%-80%. Încărcarea prea mult este un lucru, iar menținerea constantă a laptopului la 100% poate distruge durata de viață a bateriei.