Sursa e putin spus varza...
Treaba e ca iei foc cand il bagi in priza..sursa aia nu e pentru gaming.
Nu ai nevoie de o asa placa video..Placa aia video e prea puternica pentru acel procesor.
8 gb de ram nu e suficent.
Uite tiam facut eu un whilist nou.
Mai bine dai 52 mil decat sa dai 46 si sa iei foc.
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1360703/
Duce orice vrei tu pe orice setari la peste 120 fps.
No comment!
Bogdan, tata, daca vrei Skylake si o sa il folosesti doar 2-3 ore pe zi cum zici tu, ia si mai asteapta un pic. Nu de alta, dar sa apara procesoarele alea mai ieftine. Ce ai facut tu acolo e o varza totala. TabFury ti-a facut alta varza, dar nu intru in detalii. Sfatul meu e - mai asteapta o luna-doua, va merita.
Tu cand ai zis ca treci pe DDr4 bre? ca tot te lauzi de cateva luni in coa
Va fi mai ieftin? Nu ma grăbesc probabil ca anul asta sau la anul o sa iau, daca poți si ai timp fa mi acu o conf cu i5 6600k nVIDIA gtx970 ca sa stiu la ce sa ma astept sau mai bun, dar sa nu depășească 5000 de lei.
Nu o sa depaseasca 5000, dar nu fac acum fiindca nu are sens. Preturile se schimba chiar si cu +/- 20% pina atunci, depinzind de evolutia dolarului si a preturilor per total - ce mai scoate Intel, ce mai scoate AMD... Nu ai nevoie de "k" daca nu faci overclock. Nu are nici un sens, crede-ma.
Pai vrei sa iei foc cum il bagi in priza?
Iti fac eu alta configuratie..aia e praf.
Pai ce problema are? e prea varza sursa?
Am zis sa fie mai ieftinache placa de baza si sursa.
Vreau sa vad si eu cum dai cu artificii
))
E varză 8gb ram e suficient si 16gb ddr3 e mai slab ca ddr4 8gb
Uite alt whilist.
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1361063/
Se vede ca ai pretentii foarte mari si sper ca ai si bani la ce pretenitii ai.
Probabil acum pe aceasta configuratie vei putea rula mario pe low.
"ProbabiL"
Și ce mie latentă 14 sau 13?
Cu cat e mai mica latenta cu atat e mai rapida memoria..Cum e la procesor dar la memorii e invers..cu cat e mai mare frecventa cu atat e mai bun procesorul
Sursa e putin spus varza...
Treaba e ca iei foc cand il bagi in priza..sursa aia nu e pentru gaming.
Nu ai nevoie de o asa placa video..Placa aia video e prea puternica pentru acel procesor.
8 gb de ram nu e suficent.
Uite tiam facut eu un whilist nou.
Mai bine dai 52 mil decat sa dai 46 si sa iei foc.
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1360703/
Duce orice vrei tu pe orice setari la peste 120 fps.
No comment!
Sunt curios, vrei acest sistem pentru jocuri? daca da, porcaria aia facut de Tab e buna de aruncat la gunoi.
1 cu poti sa pui un procesor mai scump ca placa video
2., m-am uitat pe youtube la 3 jocuri si cu acel 960 nu duci mai mult de 80 de FPS la unele jocuri care au pretentii mari. asa ca acel " duce mai mult de 120" e clar ca e scos pe fund de unu care habar nu are. Acel 970 era foarte bun si cu acel i5 era foarte bun. sursa intr-adevar era varza. Daca vrei spune-mi si am sa le dau pm la 1 2 baieti buni de aici care sa iti faca un sistem calumea (m-au ajutat si pe mine sa imi fac unul si de an de zile duc tot in FULL HD la ultra, deci se pricep ) nu unu ca tab care iti face un sistem mai slab
Așa ma gândeam si eu. Daca procesorul suporta ddr4 dc sa nu îi pui, cat de tâmpit sa fi să crezi ca 16gb ddr3 e mai bun ca8gb ddr4 si de procesor si placa video la fel gandesc... Și placa aia care o are la laptop gt 950m care eun middle range. Nu cred ca duce watch dos sau new order la ultra cu antialisingx16
Nu te lua dupa desteptul ala de mai sus care nu stie ce e cu el.
Tu ai pus o memorie ddr4 cl14 deci e foarte lenta.
Lantenta cl e viteza memoriei.
Memoria aia pusa de tine de 2133 mhz e foarte slaba
Uite aici o comaratie intre cele doua.
http://www.pcgarage.ro/compara/880573,998297
Degeaba e ddr4 daca are latena mare..cu cat e mai mica latena cu atat e mai buna memoria.
Cea mai recomandate memorie e cea ddr3 nu cea de ddr4 iarmdaca vrei sa pui de aia nu am nimic imporriva doar ca trebuie sa gasesti placi dd baza cu ddr4 care sunt mult mai scumpe.
Nu poti pune o placa video monstru pe o placa de baza praf si procesor slab.
I7 e cel mai bun in gaming.
Hotarastete o data ce vrei sa iti cumperi ca daca pui botul la tot ce spun toti aici pe site nu ajungi nicaieri
"Nu cred ca duce watch dos sau new order la ultra cu antialisingx16" abia duce altele in ultra, daca vrei si "antialisingx16" ai juca cu 20 FPS cu 960. dar cand vine vorba de ram sa stii ca ddr3 8 gb e arhisuficient. am sa ii trimit un pc lui Kodrutz si o sa iti faca el un sistem calumea cu banii din prima ta lista. Omul se pricepe calumea si ti-am zis, mi-a facut si mie un sistem calumea si nu am probleme.
Si ca sa iti mai zic ceva. nu stiu neaparat de ce te duci tu pe acel procesor ma depaseste. am un i5 4460 si un gtx 970 MSi, si duc tot la ultra peste 100 FPS cu cel mult 4x antialising(aici ma refer la, asa ca nu situ de ce ai da bani aiurea in plus pentru un i7. Da iei un i7 cand ai o placa video tun, gen gtx 980TI sau titan x dar cum iti dadea el cu una ca 960 e chiar prostesc plus ca revin la ce am zis, uitate si pe youtube, in caz de neaparat vrei overkill, poate un i5 cu acel "k", dar cum am zis nu e mare branza de diferenta.
Și gtx970imi ajunge sa joc pe 1080p watchdogs sau new order cu detaliile la ultra și antialisingx16?
Duci totul la ultra, AA x8 si ai un 80 FPS care ramane fix, mai scade cand bubuie chestii 2 3 secunde dar ramane la 80, . cel putin asa e la mine. Dar nu uita ca WD e un joc nenorocit de pretentis. Dar vezi daca iti convine ce a zis Kodrutz daca nu spune-i sa iti faca un sistem acum daca mai mori sa astepti. Eu mai astept pana in aprilie sa imi iau si eu ceva cu "Skylake" si asa am sa iau si o placa video mai buna. CUm am vazut pe youtube degeaba ai un i7 daca nu ai si o placa video calumea care sa traga bine.
uitate bine la videoul asta ca sa vezi cat de aiurea e ce ti-a dat tab
daca procesorul e bun si placa video nu prea, trage in jos placa video.
https://www.youtube.com/watch?v=qIT9uLDjZcg
Si mie mi-a dat dar cand l-am vazut eram curios de raspunsurile lui. bine macar ca nu a tras teapa baiatul de mai sus ca era chiar patetic sa cumperi ceva de 50 de milioane si sa ai un gtx 960 in el ce dracu .
" Poate doar daca vrei sa te joci, sa faci streaming si sa encodezi clipuri simultan." pentru el chiar nu trebuia mai ales pentru 2 3 ore la zi.
Exact. Nu e deloc patetic sa ai un GTX 960 intr-un sistem de 50 de mil, depinde ce faci cu el. I-am facut un sistem unui prieten cu ~40 de mil cu i3 si video integrata, asta acuma vreun an. Omul il foloseste exclusiv la munca de birou si asculta muzica, asa ca i-am luat sursa ca lumea, 16 gb de memorie ca lucreaza cu multe pdf-uri mari simultan si a insistat el sa fie 16, SSD Intel cu 5 ani garantie cind mai toti dadeau 2-3, UPS, placa de sunet dedicata (Xonar DX daca imi aduc bine aminte), etc. Eu de exemplu am sursa de ~650 RON, hard de 4 TB care acum e vreo 1200 RON (sau era cu vreo luna-doua in urma), SSD, GTX 750 Ti si i3 2120. Daca stam sa facem pretul pe componente, cred ca bat in 5000 si eu...
Și cam in cat timp se vor ieftini si daca e fara k in coada va fi la fel de performant excluzînd oc?
Ai zis bine, depinde la ce il folosesti. daca esti "gamer" inrait atuci da e aiurea sa ai un 960 la atat de multi bani dar daca e ca tine care nu prea se omoara cu FULL hd ce sa mai zic de altii. totusi sunt curios de ceva, acel HDD e doar unul sau ai 4 de 1tb? sa fiu al dracu daca gasesc pe amazon HDD mai mare de 1 tera sa fie cat de cat bun. toate care au 2 3 tb au voturi de rahat. Ma gandeam pe viitor sa mai fac un upgrade dar asa astept calumea pana in aprilie si nu stiam ce sa aleg. ma uitam pe pc garaje ca are hdd de 2 tera dar crezi ca il trimit ei la mine aici?
Doar procesoarele se vor ieftini sau și plăcile video?
Daca e fara K e same shiet, doar ca are multiplicatorul blocat. Am zis ca variatia de pret poate fi + sau -, dar tendinta e de scadere, pe masura ce apar chestii noi si stocurile "vechi" trebuie vindute.
@Endoryus: SSD de 120 si un hard de 4 TB. Toshiba, enterprise edition, buffer de 128 MB. Nu ma omor cu full HD, dar ma omoara full HD-ul pe mine. La Armored Warfare, de exemplu, trebuie' sa ma multumesc cu detaliile pe medium. Bine, funny e ca procesorul ma tine in loc, nu altceva. Garantat o sa fie ca trecerea de la x2 4000+ la i3 cind am pastrat placa video si multe jocuri mergeau cu fps dublu si full details, in timp ce inainte mergeam pe ~high si aveam fps mult mai mic. Apropos de harduri, stii ca am povestit ce patzish cu primul de 4 TB. WD, enterprise bullshit, 5 ani garantie, crapat dupa citeva ore de folosire. Mai patashti...
P.S. Ia unul cu 3 ani garantie macar, cu raport pret per GB cit mai bun. Vezi tu dupa aia ce si cum...
De crăciun o sa fie promoti probabil ca o sa l iau cu 500 de lei mai ieftin tot sistemul
O sa fie pe naiba, nu stiu. De Craciun daca vin capsunarii pe acasa ar trebui sa scada si valutele, iar asta conteaza mai mult decit marile "promotii".
P.S. Uita-te la TabFury, pariuu ca transpira si ii tremura miinile cind scrie. Sau poate a fumat ceva iarba. Cine recomanda laptop pentru gaming e cretin. A, da, sa nu uitam ca al lui are 30 de grade dupa ore intregi de gaming. Dar la o ora dupa ce il inchide...
Vrei sa zici ca un Alienware de 210 mil nu e de gaming? Imi pare rau pentru tine dar nu stii ce spui!
I7 4720 quad core 4.5 ghz(overlocked)
nVIDIA gtx 950m 4 gb
12 gb de ram(upgrade)
15.6 full hd
Imi merge Gta 5 la ultra(very high) 120 fps
Watch dogs la ultra 113 fps
Bf4 ultra 140 fps
Far cry 4 ultra 130 fps
Crysis 3 ultra 140 fps
Asta e un Asus laptop de 34 mil.
Apropo am pad cooler si pe langa el un sistem de racire improvizat de niste baieti la service.
Eu macar am ce sa fumez.
Treaba e ca tu nu ai un buget fix!
Tot intrebi pe aici ce placa video e buna.
O placa video monstru si un procesor slab nu pot lucra impreuna.
Tiam mai dat o configuratie care trece de 60 mil.
Iti recomand sa o cumperi daca ai bani.
Dar iti recomand si acest laptop pe care il am si sunt multumit.
http://www.pcgarage.ro/......dark-gray/
Nu e nevoie sa spargi 60 de milioane ca sa joci watch dogs.
Poti sa spargi si 30 ca sa poti juca pe ultra la 60-70 fps daca nu faci overclock ca mine sau upgrade.
Iar pana in 30 de milioane poti sa iti cumperi un gaming sh si poti juca tot pe ultra la peste 50 fps
Treaba e ca poti sa cumperi si un pc preasamblat si ai aproximativ aceleasi performante pana in 3000 de lei.
Eu incerc sa te ajut sa faci alegerea corecta.
Anuntama in privat cand iti stabilesti un buget fix si la ala ramai.
Eu te voi ajuta sa faci alegerea corecta.
În primul rand i5 6600k suporta placi mai bune ca gtx970 cum ar fi gtx980 tisau ttitan x, vreau configurarea de aproximativ 4500. Vreau gtx970 si un procesor bunicul nu veni cu stifturi precum i3 sau amd.
I5 suportă gtx970 chiar si titan x
Nu am cum sa iti pun o gtx 970 aici pentru ca nu ma incadrez in pret...
Oricum am depasit un pic.
Aici ai cea mai buna gtx 960, 16 gb ddr4, un i5.
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1361433/
Probabil kodrut va zice ca de obicei ca e praf. oricum e praf,, duce mario pe low
Am facut alta configuratie asta e buna? http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1361438/
Pui o placa de baza de 300 400 lei si carcasa de 100 nu de 200 si inlocuiesti cu gtx 970
E praf..acest i5 6th generation rupe acel i7 4th generation.
Placa de baza e prea slaba pentru configuratia aia.
Nu merita sa o cumperi..la cea facuta de mine ai ddr4 16 gb ram, iar diferenta dintre cele doua placi video e foarte mica...tu nu vei observa diferenta.
Iao pe cea facuta de mine ca monitorul nu e o problema..ai unul deja nu? lasa ca e bun si ala pe care il ai.
Nu pot pune placa de baza slaba si placa video mai buna..placa de baza trebuie sa fie de gaming...O placa de baza iefina te tine 1-2 ani..degeaba pui gtx 970 daca placa de baza e praf.
Pai si tine2 ani cat are garantie dupa da o dreacu cumpăr alta.
Placa de baza interconecteaza celelalte piese,, cu cat e mai buna cu atat viteza de conectare e mai mare..si vei avea performante in gaming mai bune
Și de unde iti dai seama exceptând pretul sau recomandat de gaming?
Fiecare produs are specificatii tehnice..comparale dar trebuie sa stii ce si cum,, iar tu nu prea stii
Cum poti sa zici ca gtx 970 e prea buna pentru i5 cand sunt sisteme cu i5 6600k si gtx 970?
http://www.pcgarage.ro/......d-gtx-970/
Ce ziceai ca i5 6600k bate i7 4790:)) Uite aici prietene http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4790-vs-Intel-Core-i5-6600K
i7-le e i7
KenaSebi întreabă:
anonim_4396 întreabă: