| valy a întrebat:

eu am windous xp instalat pe comp...si m-am cam plictisit de infatisarea lui...merg bine programele si nu vreau sa il schimb...rugamintea mea este... daca cunoasteti sigur vreun site pentru descarcat stiluri ca sa schimbe in vista.sau xp fireqeeper dar ca sa schimbe si iconitele la programe etc.etc.dar sa stiti sigur ca nu va face probleme...ca am incercat si dupa un anumit timp de utilizare a pc-ului fara stingere imi apare windous explorer eror.etc.etc...multumesc mult

Răspuns Câştigător
| sti a răspuns:

Mai multe programe cu care poti sa transformi XP-ul in Vista sau Windows 7, intra aici: www.idownload.ro/modules/wfdownloads/viewcat.php?cid=142

4 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

De ce nu incerci Windows 7 care este f bun si nu trebuie un PC f puternic ca sa ruleze acest sistem? Este nou win7 are o arhitectura mult mai buna decat xp si arata si mai bine.

| valy explică:

Eu incontinuare caut teme care sa imi schimbe infatisarea... dar as vrea si sa incerc acel windows 7.problema este ca nu il gasesc nicaieri sa il descarc gratuit cu tot cu licenta.si etc.etc...asa ca dau fundita daca ma ajuta si pe mine cineva cu vreuna dintre problemele mele...thanks

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu imi fac singur si iconitele si pointer-ul mouse-ului si sunetele, totate cele. Nu-i mare scofala si esti si original. Sint programele micute in care poti sa le faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off voi cei care vreti atat de mult sa arate bine windosul. Va inteleg sincer, dar daca nu ai un calculator performant, adica daca nu ai o placa video performanta si mult ram, atunci nu iti recomand sa pui alta infatisare ca o sa-ti mearga incet windosul si jocurile.