| raulfeel a întrebat:

Eu cu un prieten avem de gand sa facem niste schimburi de componente de computer unul de la altul. Prietenul meu are 2 unitati si mi-a cerut ajutorul. Eu ma mai pricep asa, mai mult la partea de software, stiu sa instalez windowsul, drivere si programe. Asa la componente nu prea ma pricep si nu prea stiu ce am voie si ce nu am voie si cum se face. Deci ce vrem noi sa facem e sa schimbam hard-urile intre ele si placile video. Ma gandesc ca nu ar trebui sa fie mare lucru la hard-uri, doar le desurubam, si le legam cablurile. Iar la placile video la ce trebuie sa fiu atent? Eu ma gandesc ca si acolo, doar desurubez si le pun la locul lor pe fiecare. Va rog sa ma ajutati.

2 răspunsuri:
| dany1219 a răspuns:

In primul rand la harduri e mai simplu, trebuie sa verificati ce harduri aveti fiecare sata sau sata2, daca aveti amandoi la fel nu e nici o problema.Insa la placile video aveti grija deoarece trebuie sa fie aceeasi frecventa, sa suporte placa de baza, va recomand sa downloadati aida32 sau everest, si sa cititi frecventa al fiecare dintre voi si vedeti daca e acelasi, daca e la fel puteti sa inlocuiti fara nici o problema...multa baftawinking

| adelin2552 a răspuns:

Este adevarat, numai ca tipul de intrate, ma refer la mufa trebuie sa coincida daca nu cumpara si u un adaptor, apoi instalezi driver pentru placa si gt, succes, funda?