Acum te intreb si eu cu seriozitate ca tot ai cerut, ce cauta intrebarea asta la Jocuri PC/Online? Depinde ce fel de beat-uri faci, poti folosi si un memory stick de capacitate foarte mare, sau ai oportunitatea sa iti faci un upgrade HDD inlocuind-ul cu unul de memorie mai mare. Asta daca nu vrei sa te cari dupa tine cu HDD portabil. Am un HDD extern de 4 Terra dar nu il folosesc pentru pluginuri (ca si eu fac beat-uri) utilizez Cubase iar plugin-urile ocupa foarte putin. Apropo, ce fel de beat-uri faci?
Trap, mai nou fac house si pop. Si mersi, nu m-ai ajutat cu nimic,
Poti folosi Winrar pentru arhivare daca vrei sa mai reduci din spatiu mult ocupat. Te-am intrebat ce fel de beat-uri faci pentru ca ma gandeam ca poate folosesti Hip Hop eJay, Cool Edit sau Frutty Loops., iar plugin-urile pot fi compresate, iar rezultatul lor adica asa-zise partituri pot fi convertite din WAV-uri cu reezaMP3 Music Converter ca sa iti fac munca mai usoara. Dar daca e vorba de trap house si pop, subiectul nu ma mai intereseaza (esti pe o arie gresita) Bafta in continuare!
Folosesc Fl studio, tu ce beaturi faci daca zici ca Trap, House si Pop sunt o arie gresita?