| Indian a întrebat:

Eu mi-am reformatat calculatorul si am uitat sa imi salvez fisierele si le-am pierdut pe toate. Pozele, documente importante... o gramada! Stiti cum pot sa fac rost de le din nou? Ma intereseaza ffffffffff mult pozele si muzica! Va rog! Stiti programe sau ceva de genul?
(((Sunt disperata)))))))

8 răspunsuri:
| educatie2021 a răspuns:

Daca ai formatat calculatorul poti sa iti iei adio de la ele (nu vreau sa par rautacios dar asa e)

| SkyNet01 a răspuns:

Buna, imi pare rau sa-ti spun dar nu mai ai nici o sansa sa le recuperezi, nu exista nici un program de genu

| ChristianT a răspuns:

Nu se poate. Voi doi care i-ati scris nu il mai amagiti atata.Nu se poate. Daca le stergi cu recycle bin nu le stergi de tot dar daca reformatezi windows adio.Sry

| Pisicuța a răspuns:

Spunele "pa-pa", odata ce le-ai sters GATA s-au DUS...
Fara sansa de recuperare. e ca si cand ai duce ceva la gunoi si a venit masina de gunoi dupa ele straight face.

| adyymuresan a răspuns:

Exista programe de recuperat caute pe net de exemplu recuva este unu din ele sunt mai multe eu asa mi-am recuoerat odata toate pozele ati las un link unde este un tutorial din care sa te inspiri http://www.videotutorial.ro/? p=400 dai injos si acolo la mijloc este un tutorial dai clik pe imaginea si success pup poate ai noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca le-ai sters ...asta e...nu mai ai cum sa le recuperezi! Reformatare= Stergerea TOTALA a fisierelor de pe H. D. si la optiunea ta si a celelaltor partitii!

| Cata20314 a răspuns:

Nu poti. am pierdut si eu niste poze si nu le-am mai recuperat