Daca tot ai incercat mare cu degetul inseama ca ti au facut si o idee despre ce fel de programare ti ar placea sa faci... Ca aleg web, develpment, c++ ar tebuie sa te axezi sa inveti programare si momentant pe un singur limbaj de preferat c++
Salut, sunt cateva optiuni cu invatatul:
1. Te duci la un site pluralsight (dar e pe bani) si incerci sa vezi daca prinzi vreo oferta free. Ala mi s-a parut cel mai smecher. Restul udemy, go1, linkedin learning (fost lynda) par mai slabute. Cel putin asta e parerea mea dupa ce m-am uitat la toate. Urmezi un curs sau un path de la zero la hero.
2. A doua optiune ar mai fi channel9 de la Microsoft.
3. Eu nu m-as baga prea tare pe Youtube pentru ca e mult cretinism acolo. Vine cate un indian si iti povesteste despre avioane cand pe tine te intereseaza arta.
4. Ar mai fi o optiune sa te duci la Microsoft (sau java, banuiesc ca e cam la fel, dar nu cunosc) si te duci la o chestie numita certification path. Te apuci sa faci fiecare certificare in parte, pe ce iti place tie. Asta mi se pare cea mai de viitor abordare pentru ca te ajuta sa ai ceva la mana pentru cand vei termina liceul/facultatea.
Oricum, fata de cum se misca treaba, in viitor totul se impinge in cloud. Ceea ce pe tine nu poate decat sa te ajute, mai ales daca iti faci un cont free. Iti trebuie un card, dar nu e o problema. Nu incep aia sa te billuiasca decat daca apesi butonul si zici vreau sa ma billuiesti. Asa ca ai acces la multa documentatie despre azure, aws sau google cloud. Care par, la momentul acesta sa fie viitorul. Si eu cred ca multi vor faxe mutarea. Mai ales in industrii care se ocupa cu datele personale.