| 0RASPUNS0 a întrebat:

Salut, exista pe vreo aplicație din Romania de maps opțiunea CFR?

13 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu, dar poti cauta pe google "harta cfr".

| 0RASPUNS0 explică (pentru Aasdfghj):

Nu prea știu sa merg cu trenul...as fi vrut sa vad unde sunt în timp real

| Aasdfghj a răspuns (pentru 0RASPUNS0):

Aa. Pai pentru asta poti sa folosesti google maps cu locatia si internetul activate si dai sa iti afiseze locatia curenta. O sa vezi unde esti si vezi si garile pe harta.

Sigur merge? O data am întrat și am dat di greșeală pe texi...=) se invartea peste tot dar am reușit sa vad unde trebuia sa cobor pentru ca era ultima statie=) eu am 14 ani și am mers doar o data cu trenul singur (când ma m întors de la bunicii)
Sa speram ca știu unde sa cobor

Merge sigur. Eu mereu am folosit si a mers perfect. Ca sa fii sigur ca o sa cobori unde trebuie, cand cauti pe site un tren, poti vedea si statiile si vezi cate sunt si esti si tu atent cand mai opreste trenul in gari, sa vezi denumirea, ca scrie. Apoi confrunti si cu ce scrie pe maps.

Pai și de unde îmi dau seama ca a oprit în gara? Sau doar în gara oprește

Opreste doar in gara si uneori mai incetineste ori opreste din cauza unei defectiuni. Cand ajunge in gara o sa vezi o cladirea in lateralul sinei de tren si are denumire spre exemplu "gara sinaia". Atunci stii ca ai ajuns in gara sinaia.

Da...ce simplu ar fi dacă ar avea ca la stb un mic panou...

E chiar mai bine. E foarte mare panoul si se vede. In plus, daca chiar nu te descurci, poti intreba pe cineva unde te afli. O sa te descurci dupa ce mergi de cateva ori. Asa e la inceput, nu prea cunosti lucruri dar inveti.

Dar mai am o întrebare....care este ce a mai luxoasă clasa la tren?

Din ce stiu eu, clasa I. Dar fiind ca ai spus ca esti elev, sa stii ca ai reducere doar pentru clasa II.

| Lukasssz a răspuns:

Nu

| Brizbriz a răspuns:

Google maps arata si liniile de cale ferata, si statiile feroviare
de asemenea pot fi downloadate pe bucati si off-line
eu folosesc binemerci, de cate ori merg cu trenul, si pe mine ma apuca "nevoia" sa vad unde sunt

in cel mai rau caz sunt aplicatii de gen sygic, care afiseaza si liniile de cale ferata, nu numai strazile (chiar daca sunt facute pentru strazi)