Cauta in market ip webcam, dar pentru asta, ai nevioe de internet pe telefon
Stiu si eu am dat de ea, problema trebuie rezolvata la aplicatia asta, trebuie sa am net pe telefon, datele nu sunt trimise in timp real(cu intarziere, la fel si sunetul) ca net am si la scoala da pe telefon nu am
Am mers un timp, acum nu mai imi deschide siteu, e foarte praf
Cauta alta
cred ca sunt mai multe
Sunetul este foarte intarziat la aplicatia asta
Auzi da o aplictie care face streaming video prin bluetooth nu stii? ma refer cum am cerut eu doar ca sa nu fie prin internet ci prin bluetooth
Ma netu' nu e o prb ca ai WFI si trebuie sa ai acelasi tip de tel cu acelasi tip de monitor, si am si eu aplicatia aia si mie se vede perfect la mine ca am monitor si tel Samsung
Si care e aia? si daca vreau sa ma dcu la scoala si nu am wifi, eu caut una fara wifi
Nu sunt sau daca e merge prin bleutooth sau prin cablu ceva ca daca ecranul nu are cablu nu merge
Omule eu nu asta vreau,eu caut o aplicatie care sa trimita imagini pe pc,pentru ca nu am bani de camera web wireless,vreau sa atasez telefonul pe robotu meu cu senile si sa controlez servomotrorul din pc ca sa intor camera sa vad pe unde umblu cu el,ca acela il coi folosi pentru spionaj,as folosi webcam ip,dar nu trimite sunetul in timp real,l trimite intarziat, asa ca la electronica fac desta de sunet, dar nu stiu unde sa gasesc o aplicatie de bluetooth video streaming, ca laptop cu bluetooth am, da nu gasesc aplicatie de asta
Marius_1376 întreabă:
Anabelle1203 întreabă: