| Tony780 a întrebat:

Salut, fratele meu are un calculator cam slăbuț, fără placa de rețea, are un telefon Lenovo a1000, cu internet nelimitat, ar putea folosi internetul de pe android pe PC? Pc-ul rulează windows xl, sau dacă nu, o aplicație pe care o pot pune pe stick si poate avea WI-Fi? Dacă se poate va rog frumos să mă ajutați.

Acord funda!

5 răspunsuri:
| blAster85 a răspuns:

Pai sa nu te complici fa rost de o placa de retea.da se poate folosi telefonul pentru a avea internet pe pc.control panel si la modem trebuie sa intri, nu imi aduc bine aminte.

| Alexul99 a răspuns:

Da, se poate chiar si cu un stick dinacela usb wireless, instalezi driverul stick-ului aceluia pe pc, si dupa faci hotspot de pe telefon si merge big grin

| edy45svmag a răspuns:

Da se poate. Daca telefonul are hotspot il activeaza da la cautare dispozitive iar cand pe ecran apare numele calculatorului apasa pe el dar desigur sa ai un cablu usb.Ca sa vezi daca are hotspot inri in seatri si dai unde scrie tethering si hotspot portabil

| Luffyking a răspuns:

Da se poate, dar cu un cablu usb si cu niste setari facute cum trebuie din telefon.De la partajare pc, ceva de genul va descurcati voi.

| Tony780 explică:

Cablu usb am, dar nu stiu cum sa fac acele setari, mă puteți ajuta in aceasta privința?